TURUNCU BEYAZLILAR 5. GALİBİYETİ ARAYACAK!

SPOR 19.11.2021 - 16:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1842+ kez okundu.
 

TURUNCU BEYAZLILAR 5. GALİBİYETİ ARAYACAK!

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, yarın Ankaragücü karşısında 5. galibiyetini almak istiyor. Turuncu beyazlılar, iki haftadır üst üste galip geliyor. Teknik Direktör Sait Karafırtınalar gözetiminde lige verilen arayı çok iyi değerlendiren Adanaspor, güç depoladı moral buldu.     Adanaspor, 12 haftada 4 galibiyet, 3 beraberlik 5 mağlubiyet aldı. Toros kaplanı, bu karşılaşmalarda 15 gol atarken, kendi kalesinde 17 gol gördü. Adanaspor, 15 puanla 10. sırada yeralıyor.  Turuncu beyazlılar, yarın saat 19.00'da Ankaragücü ile Yeni Adana Şehir Stadı'nda karşı karşıya gelecek.  TURBEYLER  ÇATALAN'A GİDİYOR Adanaspor taraftar gurubu Turbeyler, bugün Çatalan Tesisleri'nde Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül'e destek ziyareti gerçekleştiriyor.  Bayram Akgül, Turbeyler Grubu'nun Adanaspor için çok önemli bir karşılaşma olan Ankaragücü maçı öncesi Çatalan Tesisleri'ne yapacağı desteğin kendisini hem mutlu ettiğini hem de heyecanlandırdığını söyledi. Akgül, "Adanaspor armasına gönül vermiş Büyük Adanaspor taraftarını tesislerimizde ağırlamaktan şeref ve onur duyacağım." dedi.

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, yarın Ankaragücü karşısında 5. galibiyetini almak istiyor. Turuncu beyazlılar, iki haftadır üst üste galip geliyor. Teknik Direktör Sait Karafırtınalar gözetiminde lige verilen arayı çok iyi değerlendiren Adanaspor, güç depoladı moral buldu.  

 

Adanaspor, 12 haftada 4 galibiyet, 3 beraberlik 5 mağlubiyet aldı. Toros kaplanı, bu karşılaşmalarda 15 gol atarken, kendi kalesinde 17 gol gördü. Adanaspor, 15 puanla 10. sırada yeralıyor. 
Turuncu beyazlılar, yarın saat 19.00'da Ankaragücü ile Yeni Adana Şehir Stadı'nda karşı karşıya gelecek. 


TURBEYLER  ÇATALAN'A GİDİYOR


Adanaspor taraftar gurubu Turbeyler, bugün Çatalan Tesisleri'nde Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül'e destek ziyareti gerçekleştiriyor.  Bayram Akgül, Turbeyler Grubu'nun Adanaspor için çok önemli bir karşılaşma olan Ankaragücü maçı öncesi Çatalan Tesisleri'ne yapacağı desteğin kendisini hem mutlu ettiğini hem de heyecanlandırdığını söyledi. Akgül, "Adanaspor armasına gönül vermiş Büyük Adanaspor taraftarını tesislerimizde ağırlamaktan şeref ve onur duyacağım." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.