TURUNCU BEYAZLILAR “ÇIKIŞ” YOLU ARAYACAK!

SPOR 14.10.2021 - 18:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1337+ kez okundu.
 

TURUNCU BEYAZLILAR “ÇIKIŞ” YOLU ARAYACAK!

Toros kaplanı, ligdeki 8 maçta ya galip gelen, ya da yenilen Manisa Büyükşehir Belediyespor’la deplasmanda karşılaşıyor.
TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, bu hafta deplasmanda Manisa Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Turuncu beyazlılar, 17 Ekim Pazar günü saat 16.00'daki maçla, ligde çıkış yakalamak istiyor.  8 haftadaki performansıyla geçen yıllarda olduğu gibi ligin dibine demirleyen Toros kaplanı, bugüne kadar ligdeki 8 karşılaşmada, 1 galibiyet, 3 beraberlik 4 mağlubiyet aldı. Toros kaplanı, bu karşılaşmalarda 9 gol atarken, kendi kalesinde 15 gol gördü. Adanaspor, 6 puanla 16'ncı sırada yer alıyor.  Turuncu beyazlılar, deplasmanda oynadığı ilk maçta Bursaspor ile 1-1'lik skorla berabere kaldı. Gençlerbirliği ile golsüz berabere kalan turuncu beyazlı ekip, Keçiörengücü'ne ise deplasmanda 2-0 yenildi. Adanaspor, tek galibiyet aldığı Menemen Belediyespor'u ise 6-2’lik skorla yendi.  Adanaspor, deplasmanda oynadığı karşılaşmada Denizlispor'a 2-0'lık skorla yenildi. Teknik Direktör Fırat Gül yönetimindeki turuncu beyazlılar, lider Ümraniye karşısında ise golsüz berabere kalmayı başardı. Adanaspor’a Erzurum deplasmanı ise kötü geldi. Adanaspor, buradaki 3-1'lik yenilginin ardından Teknik Direktör Fırat Gül’le yollarını ayırdı.  Adanaspor, yola yeni Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ile devam etme kararı aldı. Karafırtınalar’ın başında yer alan Adanaspor, en son oynadığı karşılaşmada Bandırma'ya 5-1’lik skorla boyun eğdi.  Adanaspor “Milli” arayı ise iyi değerlendirdi. Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, futbolculara teknik, taktik çalışmaların yansıra güç depolattı. Antrenmanlarda moralli oldukları gözlenen turuncu beyazlı futbolcular, Manisa maçı için hazırlıklarını tamamladı.   Bu arada, Adanaspor’un karşılaşacağı Manisa, ligdeki 8 maçta 3 galibiyet, 5 mağlubiyet aldı, beraberliği ise yok. Ligin 11'nci sırasındaki Manisa’nın 9 puanı bulunuyor.
Toros kaplanı, ligdeki 8 maçta ya galip gelen, ya da yenilen Manisa Büyükşehir Belediyespor’la deplasmanda karşılaşıyor.

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, bu hafta deplasmanda Manisa Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Turuncu beyazlılar, 17 Ekim Pazar günü saat 16.00'daki maçla, ligde çıkış yakalamak istiyor. 

8 haftadaki performansıyla geçen yıllarda olduğu gibi ligin dibine demirleyen Toros kaplanı, bugüne kadar ligdeki 8 karşılaşmada, 1 galibiyet, 3 beraberlik 4 mağlubiyet aldı. Toros kaplanı, bu karşılaşmalarda 9 gol atarken, kendi kalesinde 15 gol gördü. Adanaspor, 6 puanla 16'ncı sırada yer alıyor. 

Turuncu beyazlılar, deplasmanda oynadığı ilk maçta Bursaspor ile 1-1'lik skorla berabere kaldı. Gençlerbirliği ile golsüz berabere kalan turuncu beyazlı ekip, Keçiörengücü'ne ise deplasmanda 2-0 yenildi. Adanaspor, tek galibiyet aldığı Menemen Belediyespor'u ise 6-2’lik skorla yendi. 

Adanaspor, deplasmanda oynadığı karşılaşmada Denizlispor'a 2-0'lık skorla yenildi. Teknik Direktör Fırat Gül yönetimindeki turuncu beyazlılar, lider Ümraniye karşısında ise golsüz berabere kalmayı başardı. Adanaspor’a Erzurum deplasmanı ise kötü geldi. Adanaspor, buradaki 3-1'lik yenilginin ardından Teknik Direktör Fırat Gül’le yollarını ayırdı. 

Adanaspor, yola yeni Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ile devam etme kararı aldı. Karafırtınalar’ın başında yer alan Adanaspor, en son oynadığı karşılaşmada Bandırma'ya 5-1’lik skorla boyun eğdi. 

Adanaspor “Milli” arayı ise iyi değerlendirdi. Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, futbolculara teknik, taktik çalışmaların yansıra güç depolattı. Antrenmanlarda moralli oldukları gözlenen turuncu beyazlı futbolcular, Manisa maçı için hazırlıklarını tamamladı.  

Bu arada, Adanaspor’un karşılaşacağı Manisa, ligdeki 8 maçta 3 galibiyet, 5 mağlubiyet aldı, beraberliği ise yok. Ligin 11'nci sırasındaki Manisa’nın 9 puanı bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.