Uçak motoru üreticisi Rolls Royce, 9 bin kişinin işine son verecek

DÜNYA 20.05.2020 - 12:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2135+ kez okundu.
 

Uçak motoru üreticisi Rolls Royce, 9 bin kişinin işine son verecek

Toplam 52 bin çalışanı bulunan dünyaca ünlü uçak motoru üreticisi Rolls Royce, koronavirüs nedeniyle 9 bin kişiyi işten çıkarmaya hazırlanıyor. FABRİKALAR KAPANABİLİR Warren East, BBC'ye verdiği demeçte, işten çıkarmaların fabrikaların kapanmasına yol açıp açmayacağı sorusuna, "Bir operasyonu belirli seviyenin altına indirdiğinde, artık ekonomik olmayan bir duruma gelir, o nedenle fabrika kapatmalar mümkün. Ancak sendikalara danışmanız gerekli, özellikle işten çıkarmaların nerelerde yapılacağı konusunda" ifadelerini de kullandı.

Toplam 52 bin çalışanı bulunan dünyaca ünlü uçak motoru üreticisi Rolls Royce, koronavirüs nedeniyle 9 bin kişiyi işten çıkarmaya hazırlanıyor.

FABRİKALAR KAPANABİLİR

Warren East, BBC'ye verdiği demeçte, işten çıkarmaların fabrikaların kapanmasına yol açıp açmayacağı sorusuna, "Bir operasyonu belirli seviyenin altına indirdiğinde, artık ekonomik olmayan bir duruma gelir, o nedenle fabrika kapatmalar mümkün. Ancak sendikalara danışmanız gerekli, özellikle işten çıkarmaların nerelerde yapılacağı konusunda" ifadelerini de kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.