ULUDAĞ: 'DOWN SENDROMLULARIN HER ZAMAN YANINDAYIZ'

GÜNDEM 21.03.2021 - 18:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2145+ kez okundu.
 

ULUDAĞ: 'DOWN SENDROMLULARIN HER ZAMAN YANINDAYIZ'

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Uludağ, mesajında “ Bir gün değil, her gün down sendromlu kardeşlerimizin yanındayız. Onların farkındayız ve daima yanlarında olmaya devam edeceğiz.' dedi. Hayatın her alanında olduğu gibi engelli vatandaşlarımız için pozitif ayrımcılık yaparak hassasiyetle çalıştıklarını belirten Başkan Uludağ Sarıçam Belediyesi olarak, milliyetçi üretken belediyecilik anlayışıyla, sosyal desteklerle herkes için hizmet üretip, herkesin başkanı olmak adına çaba sarf ettiklerini belirtti. Uludağ mesajında;“ Bugün 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü. Bizlerde Sarıçam Belediyesi olarak Down sendromlu bireylerimizin, toplumumuzun birer parçası olduklarını biliyoruz. Hayatımıza +1 değer katan down sendromlu kardeşlerimiz sosyal hayatımızın içerisindedirler. Onları, farklı değil +1 olarak yanımızda durduklarının farkındayız.  Temennim odur ki bu yöndeki toplumsal farkındalığın daha da artmasıdır.” dedi.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Uludağ, mesajında “ Bir gün değil, her gün down sendromlu kardeşlerimizin yanındayız. Onların farkındayız ve daima yanlarında olmaya devam edeceğiz.' dedi.

Hayatın her alanında olduğu gibi engelli vatandaşlarımız için pozitif ayrımcılık yaparak hassasiyetle çalıştıklarını belirten Başkan Uludağ Sarıçam Belediyesi olarak, milliyetçi üretken belediyecilik anlayışıyla, sosyal desteklerle herkes için hizmet üretip, herkesin başkanı olmak adına çaba sarf ettiklerini belirtti.

Uludağ mesajında;“ Bugün 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü. Bizlerde Sarıçam Belediyesi olarak Down sendromlu bireylerimizin, toplumumuzun birer parçası olduklarını biliyoruz. Hayatımıza +1 değer katan down sendromlu kardeşlerimiz sosyal hayatımızın içerisindedirler. Onları, farklı değil +1 olarak yanımızda durduklarının farkındayız.  Temennim odur ki bu yöndeki toplumsal farkındalığın daha da artmasıdır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.