Uzakdoğu Spor Kulübü yöneticilerine yakından çözüm!

SPOR 04.10.2021 - 12:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1542+ kez okundu.
 

Uzakdoğu Spor Kulübü yöneticilerine yakından çözüm!

Sporun ve Sporcunun daima yanında olan Seyhan Belediyesi,Uzakdoğu Sporları’nda da, farkını hissettirecek. Seyhan Belediyespor Kulüp Başkanı Levent Ünal ve Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Semih Sayınta,Uzakdoğu sporlarının antrenör ve kulüp başkanları ile bir araya gelerek sorunlar hakkında verimli geçen bir toplantı gerçekleştirdi. SORUNLAR TESBİT EDİLDİ Seyhan Belediyespor Kulüp Başkanı Levent Ünal, “ Uzakdoğdu Sporlarının antrenör ve kulüp başkanlarıyla bir araya gelerek sorunların tesbit edip bunları ortadan kaldırabilmek adına neler yapabileceğimiz konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Toplantı olumlu geçti. Hiçbir spor branşına uzak kalmayacağız.. Toplantımıza katılan kulüp başkanlarımıza ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum” dedi. “BELEDİYE BAŞKANIMIZ BÜYÜK DESTEK VERİYOR” En büyük şanslarının sporu seven ve sporcu bir belediye başkanına sahip olmak olduğunu belirten Başkan Ünal, “ Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay, sportif faaliyetlerinin daha fazla yaygınlaşması adına büyük bir destek vermekte.Buda bizleri son derece mutlu etmekte. Başkanımızın direktifleri doğrultusunda hareket ederek spor anlamında çok güzel şeylerin altına imza atmaya kararlıyız” diye konuştu.

Sporun ve Sporcunun daima yanında olan Seyhan Belediyesi,Uzakdoğu Sporları’nda da, farkını hissettirecek. Seyhan Belediyespor Kulüp Başkanı Levent Ünal ve Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Semih Sayınta,Uzakdoğu sporlarının antrenör ve kulüp başkanları ile bir araya gelerek sorunlar hakkında verimli geçen bir toplantı gerçekleştirdi.

SORUNLAR TESBİT EDİLDİ

Seyhan Belediyespor Kulüp Başkanı Levent Ünal, “ Uzakdoğdu Sporlarının antrenör ve kulüp başkanlarıyla bir araya gelerek sorunların tesbit edip bunları ortadan kaldırabilmek adına neler yapabileceğimiz konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Toplantı olumlu geçti. Hiçbir spor branşına uzak kalmayacağız.. Toplantımıza katılan kulüp başkanlarımıza ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZ BÜYÜK DESTEK VERİYOR”

En büyük şanslarının sporu seven ve sporcu bir belediye başkanına sahip olmak olduğunu belirten Başkan Ünal, “ Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay, sportif faaliyetlerinin daha fazla yaygınlaşması adına büyük bir destek vermekte.Buda bizleri son derece mutlu etmekte. Başkanımızın direktifleri doğrultusunda hareket ederek spor anlamında çok güzel şeylerin altına imza atmaya kararlıyız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.