Vali Elban’a Altıneller’i anlattılar

GÜNDEM 27.04.2021 - 13:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1747+ kez okundu.
 

Vali Elban’a Altıneller’i anlattılar

    Altıneller Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Karaca ile Genel Koordinatör Halil İbrahim Ertik, Adana Valisi Süleyman Elban’ı ziyaret edip çalışmalarını anlattılar    Veysel Karaca, kampüslerinde bulunan binlerce öğrencinin en iyi eğitimi alması İçin hiç bir fedakarlıktan kaçınmadıklarını ve teknolojiyide yakından takip ettiklerini söyledi.      PANDEMİDE EĞİTİMİ ANLATTI Vali Süleyman Elban ile pandemi döneminde eğitimi de konuştuklarını anlatan Altıneller Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Karaca, “Valimize uzaktan eğitim sistemimiz ile ilgili bilgiler verdik. Öğrencilerimizin eğitimlerine kesintisiz devam etmeleri için yapılan çalışmaları anlattık. Yakın ilgisi için çok teşekkür ederiz” dedi.   VALİ ELBAN KUTLADI Vali Süleyman Elban ise Altıneller Okullarının bir çok kampüste binlerce öğrencinine eğitim görmesine ve istihdam sağlamasının Adana için şans olduğunu ifade ederek emeği geçenleri kutladı.  

 

 

Altıneller Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Karaca ile Genel Koordinatör Halil İbrahim Ertik, Adana Valisi Süleyman Elban’ı ziyaret edip çalışmalarını anlattılar 

 

Veysel Karaca, kampüslerinde bulunan binlerce öğrencinin en iyi eğitimi alması İçin hiç bir fedakarlıktan kaçınmadıklarını ve teknolojiyide yakından takip ettiklerini söyledi. 

 

 

PANDEMİDE EĞİTİMİ ANLATTI

Vali Süleyman Elban ile pandemi döneminde eğitimi de konuştuklarını anlatan Altıneller Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Karaca, “Valimize uzaktan eğitim sistemimiz ile ilgili bilgiler verdik. Öğrencilerimizin eğitimlerine kesintisiz devam etmeleri için yapılan çalışmaları anlattık. Yakın ilgisi için çok teşekkür ederiz” dedi.

 

VALİ ELBAN KUTLADI

Vali Süleyman Elban ise Altıneller Okullarının bir çok kampüste binlerce öğrencinine eğitim görmesine ve istihdam sağlamasının Adana için şans olduğunu ifade ederek emeği geçenleri kutladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.