VALİ ELBAN ADANAGİAD TARAFINDAN DÜZENLENEN TOPLANTIYA KATILDI

KÜLTÜR-SANAT 07.02.2021 - 18:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2461+ kez okundu.
 

VALİ ELBAN ADANAGİAD TARAFINDAN DÜZENLENEN TOPLANTIYA KATILDI

Vali Süleyman Elban, Adana’nın yatırım potansiyelini değerlendirmek üzere Adana Genç İş İnsanları Derneğince düzenlenen toplantıya katıldı. ADANAGİAD Başkanı Halid Milli ve yönetim kurulu üyelerince Sheraton Oteli'nde gerçekleştirilen toplantıda Vali Elban’a, Adana'nın gelişmesi ve kalkınması için hazırlanan 'Simge Adana' ve 'Marinaport' projeleriyle ilgili sunum yapıldı. Toplantıda konuşan Vali Elban, Adana’nın her yönüyle büyük avantajlara sahip olduğunu dile getirdi.  Adana’nın bulunduğu noktalardan çok daha iyi yerlere varabilmesi için tarım ve sanayiye gereken önemi gösterdiklerini söyleyen Vali Elban, “Ancak Adana öyle bir kent ki sadece iyi bir şehircilik anlayışıyla bile kentimiz, hem zenginleşir hem kalkınır hem de çok büyük bir çekim merkezi haline gelebilir. Bu anlamda ADANAGİAD projelerine emek verenleri kutluyorum. Her zaman bir arada olacağız. Kentimizin daha güzel yarınlarını el birliği ile inşa edeceğiz. " dedi. ADANAGİAD Başkanı Halid Milli ise kentin yararına olan her işte sorumluluk duygusuyla ellerini taşın altına soktuklarını söyleyerek ilgisi ve destekleri için Vali Elban’a teşekkür ettiklerini dile getirdi. Karşılıklı görüş alışverişiyle devam eden toplantı, yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından sona erdi.  

Vali Süleyman Elban, Adana’nın yatırım potansiyelini değerlendirmek üzere Adana Genç İş İnsanları Derneğince düzenlenen toplantıya katıldı.

ADANAGİAD Başkanı Halid Milli ve yönetim kurulu üyelerince Sheraton Oteli'nde gerçekleştirilen toplantıda Vali Elban’a, Adana'nın gelişmesi ve kalkınması için hazırlanan 'Simge Adana' ve 'Marinaport' projeleriyle ilgili sunum yapıldı.

Toplantıda konuşan Vali Elban, Adana’nın her yönüyle büyük avantajlara sahip olduğunu dile getirdi.  Adana’nın bulunduğu noktalardan çok daha iyi yerlere varabilmesi için tarım ve sanayiye gereken önemi gösterdiklerini söyleyen Vali Elban, “Ancak Adana öyle bir kent ki sadece iyi bir şehircilik anlayışıyla bile kentimiz, hem zenginleşir hem kalkınır hem de çok büyük bir çekim merkezi haline gelebilir. Bu anlamda ADANAGİAD projelerine emek verenleri kutluyorum. Her zaman bir arada olacağız. Kentimizin daha güzel yarınlarını el birliği ile inşa edeceğiz. " dedi.

ADANAGİAD Başkanı Halid Milli ise kentin yararına olan her işte sorumluluk duygusuyla ellerini taşın altına soktuklarını söyleyerek ilgisi ve destekleri için Vali Elban’a teşekkür ettiklerini dile getirdi.

Karşılıklı görüş alışverişiyle devam eden toplantı, yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.