Vali Elban’dan sağlık çalışanlarına pandemi ile mücadele teşekkürü

GÜNDEM 06.06.2021 - 18:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2412+ kez okundu.
 

Vali Elban’dan sağlık çalışanlarına pandemi ile mücadele teşekkürü

Adana Valisi Süleyman Elban, koronavirüs salgınının kontrol altına alınmasında katkıları unutulmayacak sağlık çalışanlarına, canla-başla mücadelelerinden dolayı teşekkür etti.  Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu ile Ağrı Şube Başkanı Fevzi Mağal, Vali Elban’ı makamında ziyaret etti. Mağal, Vali Elban’ın eski görev yeri Ağrı olduğunu anımsatarak, “hayırlı olsun” temennisinde bulundu. Nennioğlu, Adana’da sağlık çalışanlarının yaşadığı sorunlara ilişkin Vali Elban’a bilgi verirken, çözüm önerileriyle ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Nennioğlu, Covid-19’la mücadelede Adana’daki koordinasyon çalışmalarının vaka sayılarının önemli ölçüde azaltılmasına zemin hazırladığını aktararak, bu konudaki özverilerinden dolayı Vali Elban’a teşekkür etti. Vali Elban da pandeminin kontrol altına alınması için gecesini gündüzüne katan her sağlık çalışanına minnettar olduklarını anlattı. Elban, aşılama çalışmalarının sürdüğünü, maske-mesafe ve temizlik kurallarına yine herkesin dikkat ederek el birliği ile pandeminin sonlandırılmasının şart olduğu aktardı.

Adana Valisi Süleyman Elban, koronavirüs salgınının kontrol altına alınmasında katkıları unutulmayacak sağlık çalışanlarına, canla-başla mücadelelerinden dolayı teşekkür etti. 

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu ile Ağrı Şube Başkanı Fevzi Mağal, Vali Elban’ı makamında ziyaret etti. Mağal, Vali Elban’ın eski görev yeri Ağrı olduğunu anımsatarak, “hayırlı olsun” temennisinde bulundu. Nennioğlu, Adana’da sağlık çalışanlarının yaşadığı sorunlara ilişkin Vali Elban’a bilgi verirken, çözüm önerileriyle ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Nennioğlu, Covid-19’la mücadelede Adana’daki koordinasyon çalışmalarının vaka sayılarının önemli ölçüde azaltılmasına zemin hazırladığını aktararak, bu konudaki özverilerinden dolayı Vali Elban’a teşekkür etti. Vali Elban da pandeminin kontrol altına alınması için gecesini gündüzüne katan her sağlık çalışanına minnettar olduklarını anlattı. Elban, aşılama çalışmalarının sürdüğünü, maske-mesafe ve temizlik kurallarına yine herkesin dikkat ederek el birliği ile pandeminin sonlandırılmasının şart olduğu aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.