VALİ SÜLEYMAN ELBAN’IN “1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ” KUTLAMA MESAJI

GÜNDEM 30.04.2021 - 13:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2614+ kez okundu.
 

VALİ SÜLEYMAN ELBAN’IN “1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ” KUTLAMA MESAJI

           Alın teriyle geçimini temin eden milyonlarca çalışanımızın, birlik ve dayanışma içerisinde hak ve taleplerini dile getirerek sesini duyurduğu 1 Mayıs; dostluğun, barışın, kardeşliğin günüdür.  Ülkemizin gelişme ve kalkınma hamlelerine büyük katkı sağlayan, toplumsal dayanışmanın sembolü emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü içtenlikle kutluyorum.          Bizler, emeği ve helal kazancı yücelten bir medeniyet birikimine sahibiz. Çalışmak, üretmek, alın teri dökmek milletimiz için kutsaldır. Bu anlayışla, işçi ve emekçi kardeşlerimizin emeklerinin boşa çıkmaması, gayretlerinin tam karşılığını alması, çalışma şartlarının iyileştirilmesi, hak ettikleri yaşam standardına kavuşması için devletimizin tüm kurumlarıyla, sendikalarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla iş birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz.          Bilindiği üzere koronavirüs salgını nedeniyle küresel bir sıkıntı ile karşı karşıyayız. Salgınla mücadele ederken hiçbir vatandaşımızın mağdur olmaması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu sıkıntılı dönemi, aziz milletimizin topyekûn gösterdiği dayanışma ruhu içerisinde geride bırakacağımıza yürekten inanıyorum.          Pandeminin gölgesinde idrak ettiğimiz bu bayram gününün, çalışanların sorunlarının dile getirilmesine ve bu sorunların çözüm yollarına ışık tutmasına vesile olmasını temenni ediyorum.          Hastalıkların olmadığı, çok daha güzel, huzurlu ve neşeli günlerde buluşmak dileği ile “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” nü kutluyor; her bir işçi kardeşime sağlıklı ve huzurlu bir çalışma ortamı temenni ediyorum.  

 

         Alın teriyle geçimini temin eden milyonlarca çalışanımızın, birlik ve dayanışma içerisinde hak ve taleplerini dile getirerek sesini duyurduğu 1 Mayıs; dostluğun, barışın, kardeşliğin günüdür.  Ülkemizin gelişme ve kalkınma hamlelerine büyük katkı sağlayan, toplumsal dayanışmanın sembolü emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü içtenlikle kutluyorum.

         Bizler, emeği ve helal kazancı yücelten bir medeniyet birikimine sahibiz. Çalışmak, üretmek, alın teri dökmek milletimiz için kutsaldır. Bu anlayışla, işçi ve emekçi kardeşlerimizin emeklerinin boşa çıkmaması, gayretlerinin tam karşılığını alması, çalışma şartlarının iyileştirilmesi, hak ettikleri yaşam standardına kavuşması için devletimizin tüm kurumlarıyla, sendikalarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla iş birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz.

         Bilindiği üzere koronavirüs salgını nedeniyle küresel bir sıkıntı ile karşı karşıyayız. Salgınla mücadele ederken hiçbir vatandaşımızın mağdur olmaması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu sıkıntılı dönemi, aziz milletimizin topyekûn gösterdiği dayanışma ruhu içerisinde geride bırakacağımıza yürekten inanıyorum.

         Pandeminin gölgesinde idrak ettiğimiz bu bayram gününün, çalışanların sorunlarının dile getirilmesine ve bu sorunların çözüm yollarına ışık tutmasına vesile olmasını temenni ediyorum.

         Hastalıkların olmadığı, çok daha güzel, huzurlu ve neşeli günlerde buluşmak dileği ile “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” nü kutluyor; her bir işçi kardeşime sağlıklı ve huzurlu bir çalışma ortamı temenni ediyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.