Vali Süleyman Elban Gündoğdu sergisinde

GÜNDEM 26.10.2021 - 09:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2601+ kez okundu.
 

Vali Süleyman Elban Gündoğdu sergisinde

Adana Valisi Süleyman Elban, kurulduğu günden bu yana sanata ve sanatçıya destek olan Gündoğdu Vakfı’nın desteklediği ve ülkemizin önemli sanatçılarının eserlerinin yer aldığı ‘Toros Karma Resim Sergisini’ gezdi ELBAN, GÜNDOĞDU VAKFI’NI KUTLADI Vali Süleyman Elban, Adana’nın önemli sanatçılar yetişirmiş ve yetiştirmeye devam eden bir şehir olduğuna dikkat çekip sanat anlamında da örnek olmasının sevindirici olduğunu belirterek Gündoğdu Vakfı ve Vakıf Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu’ya önemli sergiyi sanatseverler ile buluşturdukları İçin teşekkür etti. GÖKHAN GÜNDOĞDU BİLGİLENDİRDİ Vali Süleyman Elban, tüm resimleri dikkatle incelerken Gündoğdu Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, resimler ve sanatçılar hakkında vali Elban’ı bilgilendirdi. Gökhan Gündoğdu, Vakıf olarak çeşitli alanlarda sosyal sorumluluk projelerinin devam ettiğini ve devam edeceğini söyledi. Vali Süleyman Elban ve Gökhan Gündoğdu’ya, sergide eserleri bulunan sanatçı Musa Hatan’da eşlik etti. Gündoğdu Koleji içerisinde bulunan Gündoğdu Art Galeride ki sergi 7 Kasım’a kadar açık kalacak.

Adana Valisi Süleyman Elban, kurulduğu günden bu yana sanata ve sanatçıya destek olan Gündoğdu Vakfı’nın desteklediği ve ülkemizin önemli sanatçılarının eserlerinin yer aldığı ‘Toros Karma Resim Sergisini’ gezdi

ELBAN, GÜNDOĞDU VAKFI’NI KUTLADI

Vali Süleyman Elban, Adana’nın önemli sanatçılar yetişirmiş ve yetiştirmeye devam eden bir şehir olduğuna dikkat çekip sanat anlamında da örnek olmasının sevindirici olduğunu belirterek Gündoğdu Vakfı ve Vakıf Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu’ya önemli sergiyi sanatseverler ile buluşturdukları İçin teşekkür etti.

GÖKHAN GÜNDOĞDU BİLGİLENDİRDİ

Vali Süleyman Elban, tüm resimleri dikkatle incelerken Gündoğdu Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, resimler ve sanatçılar hakkında vali Elban’ı bilgilendirdi. Gökhan Gündoğdu, Vakıf olarak çeşitli alanlarda sosyal sorumluluk projelerinin devam ettiğini ve devam edeceğini söyledi. Vali Süleyman Elban ve Gökhan Gündoğdu’ya, sergide eserleri bulunan sanatçı Musa Hatan’da eşlik etti.

Gündoğdu Koleji içerisinde bulunan Gündoğdu Art Galeride ki sergi 7 Kasım’a kadar açık kalacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.