VALİ SÜLEYMAN ELBAN POZANTILI MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

SİYASET 26.08.2021 - 10:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2710+ kez okundu.
 

VALİ SÜLEYMAN ELBAN POZANTILI MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Zafer Konuk, Ömerli Mahallesi Muhtarı Mustafa Özen, Hamidiye Mahallesi Muhtarı Ersin Akkan, Yenikonacık Mahallesi Muhtarı Nurettin Doğan, Dağdibi Mahallesi Muhtarı Refik Günan, Kamışlı Mahallesi Muhtarı Mehmet Öner ve Çamlıbel Mahallesi Muhtarı Duran Aydın’ın katıldığı ziyarette bir açıklama yapan Vali Elban, hem milleti hem devleti temsil eden muhtarların, mahallelerin sorunlarını ve vatandaşların taleplerini yetkili makamlara ileterek kamu hizmetlerinin etkin bir şekilde ulaştırılmasında önemli bir görevi yerine getirdiklerini söyledi. Bu nedenle muhtarlarla sık sık bir araya gelmeye özen gösterdiklerini ifade eden Vali Elban, “Muhtarlarımız, vatandaşlarımızın hizmetle buluşturulmasında bizlerin en yakın çalışma arkadaşıdır. Son yıllarda yaşanan teknolojik gelişmelerle muhtarlarımızın yükleri önemli ölçüde azalsa da muhtarlarımızın vatandaşa hizmet yolunda üstlendikleri misyon, önemini hala muhafaza etmektedir.” dedi. Ziyaretin devamında muhtarlar, mahalleleriyle ilgili taleplerini Vali Elban’a ilettiler. Vali Elban, iletilen hususlara ilişkin gerekli çalışmaların yapılacağı bilgisini verdi.  

Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Zafer Konuk, Ömerli Mahallesi Muhtarı Mustafa Özen, Hamidiye Mahallesi Muhtarı Ersin Akkan, Yenikonacık Mahallesi Muhtarı Nurettin Doğan, Dağdibi Mahallesi Muhtarı Refik Günan, Kamışlı Mahallesi Muhtarı Mehmet Öner ve Çamlıbel Mahallesi Muhtarı Duran Aydın’ın katıldığı ziyarette bir açıklama yapan Vali Elban, hem milleti hem devleti temsil eden muhtarların, mahallelerin sorunlarını ve vatandaşların taleplerini yetkili makamlara ileterek kamu hizmetlerinin etkin bir şekilde ulaştırılmasında önemli bir görevi yerine getirdiklerini söyledi.

Bu nedenle muhtarlarla sık sık bir araya gelmeye özen gösterdiklerini ifade eden Vali Elban, “Muhtarlarımız, vatandaşlarımızın hizmetle buluşturulmasında bizlerin en yakın çalışma arkadaşıdır. Son yıllarda yaşanan teknolojik gelişmelerle muhtarlarımızın yükleri önemli ölçüde azalsa da muhtarlarımızın vatandaşa hizmet yolunda üstlendikleri misyon, önemini hala muhafaza etmektedir.” dedi.

Ziyaretin devamında muhtarlar, mahalleleriyle ilgili taleplerini Vali Elban’a ilettiler. Vali Elban, iletilen hususlara ilişkin gerekli çalışmaların yapılacağı bilgisini verdi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.