“Yarınlara sağlıklı ormanlar taşımak istiyoruz”

29.03.2022 - 16:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1308+ kez okundu.
 

“Yarınlara sağlıklı ormanlar taşımak istiyoruz”

Adana Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, “Yarınlara sağlıklı ormanlar taşımak ve geleceğe nefes olabilmek için çalışıyoruz.” dedi.    Yılmaz, İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Mustafa Akyol, Silvikültür Şube Müdürü İsmail Aktaş’la Karaisalı’daki ormanlık alanlarda incelemelerde bulundu.   Yılmaz, Kızıldağ ve Varda Orman İşletme şeflikleri sınırlarındaki tabi tensil sahaları, gençlik bakımı ve sıklık bakımı çalışmaları yapılan yerleri gezerek bilgi aldı. Yılmaz, “Ormanlarımızı planlı müdahalelerle iyileştirebilmek ve yaşamlarını en iyi şekilde sürdürebilmesi için büyük çaba harcıyoruz. Bu konuda emek veren arkadaşlara teşekkür ederim” dedi.  Yılmaz, geçen yıl 29 Temmuz’da yaşanan orman yangınında zarar gören alanların ağaçlandırma çalışmalarını da inceledi. Yılmaz, “Zarar gören ormanlık alanların yeniden hayat bulması için, fidan dikimi ve tohum ekimi çalışmalarıyla her metrekareyi yeniden yeşillendiriyoruz” diye konuştu.

Adana Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, “Yarınlara sağlıklı ormanlar taşımak ve geleceğe nefes olabilmek için çalışıyoruz.” dedi. 

 

Yılmaz, İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Mustafa Akyol, Silvikültür Şube Müdürü İsmail Aktaş’la Karaisalı’daki ormanlık alanlarda incelemelerde bulundu.

 


Yılmaz, Kızıldağ ve Varda Orman İşletme şeflikleri sınırlarındaki tabi tensil sahaları, gençlik bakımı ve sıklık bakımı çalışmaları yapılan yerleri gezerek bilgi aldı. Yılmaz, “Ormanlarımızı planlı müdahalelerle iyileştirebilmek ve yaşamlarını en iyi şekilde sürdürebilmesi için büyük çaba harcıyoruz. Bu konuda emek veren arkadaşlara teşekkür ederim” dedi. 


Yılmaz, geçen yıl 29 Temmuz’da yaşanan orman yangınında zarar gören alanların ağaçlandırma çalışmalarını da inceledi. Yılmaz, “Zarar gören ormanlık alanların yeniden hayat bulması için, fidan dikimi ve tohum ekimi çalışmalarıyla her metrekareyi yeniden yeşillendiriyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.