YARIYIL TATİLİNDE EMOJİLERLE EĞLENCE DEVAM EDİYOR

GENÇLİK 02.02.2017 - 12:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1683+ kez okundu.
 

YARIYIL TATİLİNDE EMOJİLERLE EĞLENCE DEVAM EDİYOR

  Adana Optimum Alışveriş Merkezi’nde Emoji etkinliği ile sömestir tatilinin tadını çıkaran çocuklar, ikinci yarıyıl için enerji depoluyor. Zengin marka karması ve yıl boyu süren eğlenceli aktiviteleriyle şehrin buluşma noktası olan Optimum, yoğun geçen ilk yarıyılın ardından 2 haftalık molanın keyfini çıkaran çocukları emojilerle buluşturdu. Sosyal medyada duygu ve düşünceyi ifade etmek için kullanılan emoji karakterleri, Optimum’da büyükten küçüğe herkesin ilgi odağı oldu. Koridorlara yerleştirilen dev emoji kareterleriyle fotoğraf çektiren ziyaretçiler, AVM’nin zemin katında kurulan stantlarda, kendilerini en sevdikleri emojilere çevirdi. Etkinlik alanını dolduran çocuklar, tırnak süslemeden yüz boyamaya, oyunlardan rozetlere kadar çok sayıda atölyede, yaratıcılıklarını konuşturdu. Kendi emojilerini oluşturan çocuklar doyasıya eğlenirken, bu mutluluklarını aileleriyle paylaşmayı da ihmal etmedi. Sömestir tatilinin sona erdiği 5 Şubat Pazar gününe kadar devam edecek olan etkinliğe, 50 TL ve üzeri alışveriş yapan Optimum Club üyesi ziyaretçiler, kayıt noktasına başvuru yaparak katılabiliyor.     

 

Adana Optimum Alışveriş Merkezi’nde Emoji etkinliği ile sömestir tatilinin tadını çıkaran çocuklar, ikinci yarıyıl için enerji depoluyor.

Zengin marka karması ve yıl boyu süren eğlenceli aktiviteleriyle şehrin buluşma noktası olan Optimum, yoğun geçen ilk yarıyılın ardından 2 haftalık molanın keyfini çıkaran çocukları emojilerle buluşturdu.

Sosyal medyada duygu ve düşünceyi ifade etmek için kullanılan emoji karakterleri, Optimum’da büyükten küçüğe herkesin ilgi odağı oldu. Koridorlara yerleştirilen dev emoji kareterleriyle fotoğraf çektiren ziyaretçiler, AVM’nin zemin katında kurulan stantlarda, kendilerini en sevdikleri emojilere çevirdi.

Etkinlik alanını dolduran çocuklar, tırnak süslemeden yüz boyamaya, oyunlardan rozetlere kadar çok sayıda atölyede, yaratıcılıklarını konuşturdu. Kendi emojilerini oluşturan çocuklar doyasıya eğlenirken, bu mutluluklarını aileleriyle paylaşmayı da ihmal etmedi.

Sömestir tatilinin sona erdiği 5 Şubat Pazar gününe kadar devam edecek olan etkinliğe, 50 TL ve üzeri alışveriş yapan Optimum Club üyesi ziyaretçiler, kayıt noktasına başvuru yaparak katılabiliyor. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.