YAZ SPOR OKULLARI 29 HAZİRANDA AÇILIYOR

SPOR 25.06.2021 - 15:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2684+ kez okundu.
 

YAZ SPOR OKULLARI 29 HAZİRANDA AÇILIYOR

  Gençlerin yaz aylarında vakitlerini daha verimli geçirebilmesi ve sporla tanışmalarını sağlamak amacıyla, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Yaz Spor Okulları, 29 Haziran´da Menderes Spor Salonunda yapılacak açılış töreni ile merhaba diyor. Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Yaz Spor Okullarının  kayıtları devam ediyor. Her yıl artarak gerçekleşen katılımların, bu yıl pandemiye rağmen daha da artacağı gözlemleniyor. 05-18 yaş grubundaki gençlerin yararlanabileceği eğitimler, 29 branşta düzenlenecek ve tüm branşlardan gençler ücretsiz olarak faydalanacak. Yaz spor okulları ile ilgili açıklamalarda bulunan Adana Gençlik ve Spor il Müdürü Muzaffer Çintimar; "Gençlerimizin yaz tatilinde sporla buluşmalarını sağlamak için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Hedefimiz Yaz Spor Okullarımızdaki eğitimlerle çocuklarımıza yeni beceriler kazandırmak ve özgüvenlerini yükseltmeye yardımcı olmayı amaçlıyoruz. Ayrıca gençlerimiz burada yalnız rekabeti değil, paylaşmayı da öğrenecekler. Pandemi sürecinde evlerinden çıkamayan gençlerimiz için bu yaz kurslarımız, çok daha fazla önem arz ediyor. Ben buradan tüm gençleri Yaz Spor Okulları kurslarımıza katılmaya davet ediyorum" dedi. Bu arada kurs kayıtlarının Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube birimi ve İlçe Müdürlüklerinden yapıldığı belirtildi. Bu yıl Yaz Spor Okullarında; Aikido, Atıcılık, Atletizm, Badminton, Bisiklet, Bocce, Basketbol, Boks, Cimnastik, Dart, Fitness, Futbol, Güreş, Hentbol, Judo, Kano, Karate, Kick Boks, Kürek, Masa Tenisi, Muay Thai, Okçuluk, Özel Sporcular, Satranç, Taekwondo, Tenis, Voleybol, Wushu, ve Yüzme spor dallarında eğitim verilecek.  

 

Gençlerin yaz aylarında vakitlerini daha verimli geçirebilmesi ve sporla tanışmalarını sağlamak amacıyla, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Yaz Spor Okulları, 29 Haziran´da Menderes Spor Salonunda yapılacak açılış töreni ile merhaba diyor.

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Yaz Spor Okullarının  kayıtları devam ediyor. Her yıl artarak gerçekleşen katılımların, bu yıl pandemiye rağmen daha da artacağı gözlemleniyor. 05-18 yaş grubundaki gençlerin yararlanabileceği eğitimler, 29 branşta düzenlenecek ve tüm branşlardan gençler ücretsiz olarak faydalanacak.

Yaz spor okulları ile ilgili açıklamalarda bulunan Adana Gençlik ve Spor il Müdürü Muzaffer Çintimar; "Gençlerimizin yaz tatilinde sporla buluşmalarını sağlamak için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Hedefimiz Yaz Spor Okullarımızdaki eğitimlerle çocuklarımıza yeni beceriler kazandırmak ve özgüvenlerini yükseltmeye yardımcı olmayı amaçlıyoruz. Ayrıca gençlerimiz burada yalnız rekabeti değil, paylaşmayı da öğrenecekler. Pandemi sürecinde evlerinden çıkamayan gençlerimiz için bu yaz kurslarımız, çok daha fazla önem arz ediyor. Ben buradan tüm gençleri Yaz Spor Okulları kurslarımıza katılmaya davet ediyorum" dedi.

Bu arada kurs kayıtlarının Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube birimi ve İlçe Müdürlüklerinden yapıldığı belirtildi.

Bu yıl Yaz Spor Okullarında; Aikido, Atıcılık, Atletizm, Badminton, Bisiklet, Bocce, Basketbol, Boks, Cimnastik, Dart, Fitness, Futbol, Güreş, Hentbol, Judo, Kano, Karate, Kick Boks, Kürek, Masa Tenisi, Muay Thai, Okçuluk, Özel Sporcular, Satranç, Taekwondo, Tenis, Voleybol, Wushu, ve Yüzme spor dallarında eğitim verilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.