YENİ ROTA’YA AĞIR DARBE!

GÜNDEM 16.06.2021 - 16:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1533+ kez okundu.
 

YENİ ROTA’YA AĞIR DARBE!

Zehir baronları, uyuşturucuyu ülkemiz üzerinden Avrupa ve Asya’ya sevk etmek için yeni bir güzergâh oluşturmak istiyor.
  MUZ DEĞİL KOKAİN Mersin’de Türkiye tarihinin en büyük kokain operasyonu gerçekleştirildi. Polis ve Gümrük muhafaza ekipleri, Dünya’nın en büyük muz ihracatçısı Ekvador'dan Mersin Limanı'na gelen bir gemide muz kolilerine zulalanmış 1 ton kokain ele geçirdi. Kokainin bulunmasını kamuoyuna Ticaret Bakanı Mehmet Muş duyurdu.  EN BÜYÜK YAKALAMA Kokain operasyonunu Ticaret Bakanı Mehmet Muş, sosyal medya hesabından açıkladı. Muş, “Ticaret Bakanlığımız Gümrük Muhafaza ekipleri tarafından Mersin Limanı'nda 1 ton kokain yakalaması yapılmıştır. Bu yakalama, Türkiye'de bugüne kadar yapılmış en büyük çaplı kokain yakalamasıdır, tebrik ediyorum” dedi. İHBAR ÜZERİNE ARAMA YAPTILAR  Mersin Valiliği de konuyla ilgili açıklama yaptı. Açıklama şöyle: “Ekvator ülkesinden Mersin Limanı’na gelen bir gemide muz yüklü konteyner içerisinde uyuşturucu madde bulunduğu ihbarı üzerine İl Emniyet Müdürlüğü ve Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ile koordineli yapılan çalışmada, 1000 paket halinde 1 ton kokain maddesi ele geçirilmiştir.” YİNE MERSİN’E GELİYORDU Geçtiğimiz aylarda Panama polisi, Ekvator'un Puerto Bolivar Limanı’ndan Mersin Limanı’na gönderilen konteynırın içinde 616 paket kokain ele geçirmiş, ele geçirilen uyuşturucunun varış noktası da Mersin limanı olarak duyurulmuştu. Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, daha önce uyuşturucu baronlarının ülkemiz üzerinden yeni rota çizdiklerini belirlemişti.
Zehir baronları, uyuşturucuyu ülkemiz üzerinden Avrupa ve Asya’ya sevk etmek için yeni bir güzergâh oluşturmak istiyor.

 

MUZ DEĞİL KOKAİN
Mersin’de Türkiye tarihinin en büyük kokain operasyonu gerçekleştirildi. Polis ve Gümrük muhafaza ekipleri, Dünya’nın en büyük muz ihracatçısı Ekvador'dan Mersin Limanı'na gelen bir gemide muz kolilerine zulalanmış 1 ton kokain ele geçirdi. Kokainin bulunmasını kamuoyuna Ticaret Bakanı Mehmet Muş duyurdu. 
EN BÜYÜK YAKALAMA
Kokain operasyonunu Ticaret Bakanı Mehmet Muş, sosyal medya hesabından açıkladı. Muş, “Ticaret Bakanlığımız Gümrük Muhafaza ekipleri tarafından Mersin Limanı'nda 1 ton kokain yakalaması yapılmıştır. Bu yakalama, Türkiye'de bugüne kadar yapılmış en büyük çaplı kokain yakalamasıdır, tebrik ediyorum” dedi.
İHBAR ÜZERİNE ARAMA YAPTILAR 
Mersin Valiliği de konuyla ilgili açıklama yaptı. Açıklama şöyle: “Ekvator ülkesinden Mersin Limanı’na gelen bir gemide muz yüklü konteyner içerisinde uyuşturucu madde bulunduğu ihbarı üzerine İl Emniyet Müdürlüğü ve Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ile koordineli yapılan çalışmada, 1000 paket halinde 1 ton kokain maddesi ele geçirilmiştir.”

YİNE MERSİN’E GELİYORDU

Geçtiğimiz aylarda Panama polisi, Ekvator'un Puerto Bolivar Limanı’ndan Mersin Limanı’na gönderilen konteynırın içinde 616 paket kokain ele geçirmiş, ele geçirilen uyuşturucunun varış noktası da Mersin limanı olarak duyurulmuştu. Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, daha önce uyuşturucu baronlarının ülkemiz üzerinden yeni rota çizdiklerini belirlemişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.