Yılın öğrenme çözümü myViewBoard

EĞİTİM 02.07.2021 - 14:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2283+ kez okundu.
 

Yılın öğrenme çözümü myViewBoard

  Küresel eğitim pazarını en iyilerini belirleyen EdTech Breakthrough, üçüncü defa sahiplerini buldu. 17 ülkeden 2 binin üzerinde adayın katıldığı programda, “Yılın Genel Çevrimiçi Öğrenme Çözümü” ödülünü ViewSonic, myViewBoard ekosistemi ile kazandı. ViewSonic, myViewBoard ekosistemi ile küresel eğitim teknolojisi pazarındaki en iyi şirketleri ve çözümleri belirleyen EdTech Breakthrough Awards’da “Yılın Genel Çevrimiçi Öğrenme Çözümü” ödülünün sahibi oldu. Dünya genelinde 17'den fazla farklı ülkeden 2 binden fazla adayın katıldığı program, myViewBoard Classroom'u sahip olduğu toplam özelliklerle değerlendirerek, genel kategoride birinci seçti. EdTech Breakthrough Awards, birçok alanda eğitim teknolojilerini değerlendirerek yeniliği, çalışmayı ve başarıyı takdir etmeyi amaçlıyor. Hibrit çözüm ViewSonic'in eğitim ekosistemi myViewBoard Classroom, öğrencilerin örgün ve uzaktan eğitim ortamları arasında denge kurmasını sağlayan araçlar ve uygulamalar sunuyor. Hem uzaktan hem de sınıfta öğrenme ortamları için geliştirilen ViewSonic myViewBoard Classroom, dijital ortamda gerçek sınıfın ikizini yaratmayı sağlayarak hibrit eğitim modellerini destekliyor. myViewBoard Classroom ile öğretmenler, sınıf içeriği, etkileşimli dersler ve katılımı teşvik edici, güvenli ve kullanımı kolay bir platforma sahip oluyor. myViewBoard Classroom, öğrencilerin sınıfta veya uzaktan bir öğretmenle etkileşim kurmasını sağlayan bir dijital tahtanın yanı sıra, derslerin daha sonra görüntülemek ve notları aktarmak için kaydedilmesine de olanak sağlıyor. Platform, öğrencilerin öğretmenleri görmelerine ve aynı zamanda mahremiyetlerini korumalarına olanak tanıyan, tek yönlü bir video akışı ile öğretmenlerin sınıfı kontrol etmesine, yönetmesine ve yönlendirmesine izin veren sınıf yönetimi ve daha da önemlisi güvenli bir öğrenme alanı içeriyor. ViewSonicHakkında ABD, Kaliforniya'da kurulmuş olan ViewSonic, dünya çapında lider bir görsel çözümler sağlayıcısı olup, dünya genelinde 100'ün üzerinde ülkede organizasyonu vardır. Bir yenilikçi ve vizyon sahibi olarak ViewSonic; bilgisayar monitörleri, Projeksiyon cihazları, bilgilendirme ekranları, ViewBoard interaktif ekranları ve myViewBoard yazılım ekosistemini içeren geniş kapsamlı donanım ve yazılım çözümleri sağlamaya kendini adamıştır. Görsel çözümler alanında 30 yıldan fazla deneyime sahip olan ViewSonic; eğitim, işletme, tüketim ve profesyonel piyasalar için yenilikçi ve güvenilir çözümler sağlayarak ve müşterilerin “Farkı Görmelerine” yardımcı olarak kendine sağlam bir yer edinmiştir. www.viewsonic.com

 

Küresel eğitim pazarını en iyilerini belirleyen EdTech Breakthrough, üçüncü defa sahiplerini buldu. 17 ülkeden 2 binin üzerinde adayın katıldığı programda, “Yılın Genel Çevrimiçi Öğrenme Çözümü” ödülünü ViewSonic, myViewBoard ekosistemi ile kazandı.

ViewSonic, myViewBoard ekosistemi ile küresel eğitim teknolojisi pazarındaki en iyi şirketleri ve çözümleri belirleyen EdTech Breakthrough Awards’da “Yılın Genel Çevrimiçi Öğrenme Çözümü” ödülünün sahibi oldu.

Dünya genelinde 17'den fazla farklı ülkeden 2 binden fazla adayın katıldığı program, myViewBoard Classroom'u sahip olduğu toplam özelliklerle değerlendirerek, genel kategoride birinci seçti. EdTech Breakthrough Awards, birçok alanda eğitim teknolojilerini değerlendirerek yeniliği, çalışmayı ve başarıyı takdir etmeyi amaçlıyor.

Hibrit çözüm

ViewSonic'in eğitim ekosistemi myViewBoard Classroom, öğrencilerin örgün ve uzaktan eğitim ortamları arasında denge kurmasını sağlayan araçlar ve uygulamalar sunuyor. Hem uzaktan hem de sınıfta öğrenme ortamları için geliştirilen ViewSonic myViewBoard Classroom, dijital ortamda gerçek sınıfın ikizini yaratmayı sağlayarak hibrit eğitim modellerini destekliyor. myViewBoard Classroom ile öğretmenler, sınıf içeriği, etkileşimli dersler ve katılımı teşvik edici, güvenli ve kullanımı kolay bir platforma sahip oluyor.

myViewBoard Classroom, öğrencilerin sınıfta veya uzaktan bir öğretmenle etkileşim kurmasını sağlayan bir dijital tahtanın yanı sıra, derslerin daha sonra görüntülemek ve notları aktarmak için kaydedilmesine de olanak sağlıyor. Platform, öğrencilerin öğretmenleri görmelerine ve aynı zamanda mahremiyetlerini korumalarına olanak tanıyan, tek yönlü bir video akışı ile öğretmenlerin sınıfı kontrol etmesine, yönetmesine ve yönlendirmesine izin veren sınıf yönetimi ve daha da önemlisi güvenli bir öğrenme alanı içeriyor.

ViewSonicHakkında
ABD, Kaliforniya'da kurulmuş olan ViewSonic, dünya çapında lider bir görsel çözümler sağlayıcısı olup, dünya genelinde 100'ün üzerinde ülkede organizasyonu vardır. Bir yenilikçi ve vizyon sahibi olarak ViewSonic; bilgisayar monitörleri, Projeksiyon cihazları, bilgilendirme ekranları, ViewBoard interaktif ekranları ve myViewBoard yazılım ekosistemini içeren geniş kapsamlı donanım ve yazılım çözümleri sağlamaya kendini adamıştır. Görsel çözümler alanında 30 yıldan fazla deneyime sahip olan ViewSonic; eğitim, işletme, tüketim ve profesyonel piyasalar için yenilikçi ve güvenilir çözümler sağlayarak ve müşterilerin “Farkı Görmelerine” yardımcı olarak kendine sağlam bir yer edinmiştir. www.viewsonic.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.