Yine yüz güldürdüler!

GÜNDEM 03.12.2021 - 16:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1032+ kez okundu.
 

Yine yüz güldürdüler!

3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü’nde Gülücük İçin +1 Gönüllü Topluluğu, Özel Yeni Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde aileler ve çocuklara özel bir gün düzenledi.    Palyaçolarla keyifli saatler geçiren çocuklar, gönüllerince eğlendi. Gönüllü Palyaço Tolga, özel gereksinimli çocuklara her zaman sevgiyle el uzatmak gerektiğini söyledi. Gülücük İçin Koordinatörü Sevilay Kaplan, yüz güldürecek etkinliklere devam etmek istediklerini belirterek, kendilerine destek veren herkese teşekkür etti, “Çevremize karşı duyarlı olmalıyız”  dedi.

3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü’nde Gülücük İçin +1 Gönüllü Topluluğu, Özel Yeni Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde aileler ve çocuklara özel bir gün düzenledi. 

 

Palyaçolarla keyifli saatler geçiren çocuklar, gönüllerince eğlendi. Gönüllü Palyaço Tolga, özel gereksinimli çocuklara her zaman sevgiyle el uzatmak gerektiğini söyledi. Gülücük İçin Koordinatörü Sevilay Kaplan, yüz güldürecek etkinliklere devam etmek istediklerini belirterek, kendilerine destek veren herkese teşekkür etti, “Çevremize karşı duyarlı olmalıyız”  dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.