"Yiyecek ekmek bulamıyoruz"

GÜNDEM 30.11.2021 - 10:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 963+ kez okundu.
 

"Yiyecek ekmek bulamıyoruz"

"Kendileri sarayda biz çöplükte yaşıyoruz" ADANA- Adana'nın Karataş İlçesi'ne bağlı Oymaklı Köyü'nde yaşayan 60 yaşındaki işsiz İbrahim Tugay, hayat pahalılığı ve iktidara tepki göstererek, "Ekmek bulamıyoruz yemeye. Artık yeter. Hayat çok pahalı. Yeter artık, yapacaksa yapsın, yapamayacaksa bıraksın gitsin" diye adeta isyan etti. Kendilerini ziyaret eden CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut'a dert yanan İbrahim Tugay, konuşmalarından dolayı endişesini de dile getirerek, "Gelsin beni içeri atacaklarsa atsınlar. Boş konuşuyorlar" dedi. ÜRETİCİ KÖYLÜLERLE BULUŞTU CHP Adana Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ayhan Barut, Karataş İlçesi'ne bağlı Oymaklı Köyü'nde üretici köylülerle bir araya geldi, sorunları ve taleplerini dinledi. Köyde yaşayan Tugay Ailesi'nin konuğu olan ve evlerinde dertlerini dinleyen Barut, kronik rahatsızlıkları nedeniyle evde tedavisi süren aile bireylerine 'geçmiş olsun' dileklerini iletti. "YAPAMIYORLARSA GİTSİNLER" CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut'u evlerinde ağırlayan 60 yaşındaki işsiz İbrahim Tugay, yaşadıklarına adeta isyan edip iktidarı sert sözlerle eleştirdi. Hayat pahalılığına ve buna neden olan politikalara tepki gösteren İbrahim Tugay, "Hayat pahalı. Yağ 500 lira, bir çuval şeker 400 lira olmuş. Memleketi batırdılar. Dolar olmuş 12-13 lira. Ne yapacağız, ne edeceğiz? Ekmek bulamıyoruz yemeye. Hayat çok pahalı, ekmek bulamıyoruz. Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Artık yeter, durdursunlar bunu. Babasının malı değil kimsenin 20 yıldır bu memleket. Bıraksınlar gitsinler. Kendileri sarayda yaşıyor biz çöplükte yaşıyoruz. İş yapamıyorum, iş bulamıyorum, işim yok ki, ekmek bulamıyorum. Malul kardeşlerim için aldığımız maaşı ilaçlara veriyorum. Yeter artık, yapacaksa yapsın, yapamayacaksa bıraksın gitsin. Allah yardımcımız olsun hepimizin. Gelsin beni içeri atacaklarsa atsınlar. Boş konuşuyorlar" dedi. "BU KARA DÜZEN SON BULACAK" Üretici köylülerin feryadına kulak veren Ayhan Barut ise, "Güzel memleketimizi sorunlarla boğdular, insanlarımıza çaresizlik dayatıyorlar. Halkımız bunları hak etmiyor. Yaşamı çekilmez kılan ekonomi politikalarına, fahiş zamlarına karşı yurttaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu kara düzen son bulacak. Feryat eden halkımızın sorunlarını çözüp yüzünü güldüreceğiz mutlaka" diye konuştu.    

"Kendileri sarayda biz çöplükte yaşıyoruz"
ADANA- Adana'nın Karataş İlçesi'ne bağlı Oymaklı Köyü'nde yaşayan 60 yaşındaki işsiz İbrahim Tugay, hayat pahalılığı ve iktidara tepki göstererek, "Ekmek bulamıyoruz yemeye. Artık yeter. Hayat çok pahalı. Yeter artık, yapacaksa yapsın, yapamayacaksa bıraksın gitsin" diye adeta isyan etti. Kendilerini ziyaret eden CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut'a dert yanan İbrahim Tugay, konuşmalarından dolayı endişesini de dile getirerek, "Gelsin beni içeri atacaklarsa atsınlar. Boş konuşuyorlar" dedi.
ÜRETİCİ KÖYLÜLERLE BULUŞTU
CHP Adana Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ayhan Barut, Karataş İlçesi'ne bağlı Oymaklı Köyü'nde üretici köylülerle bir araya geldi, sorunları ve taleplerini dinledi. Köyde yaşayan Tugay Ailesi'nin konuğu olan ve evlerinde dertlerini dinleyen Barut, kronik rahatsızlıkları nedeniyle evde tedavisi süren aile bireylerine 'geçmiş olsun' dileklerini iletti.
"YAPAMIYORLARSA GİTSİNLER"
CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut'u evlerinde ağırlayan 60 yaşındaki işsiz İbrahim Tugay, yaşadıklarına adeta isyan edip iktidarı sert sözlerle eleştirdi. Hayat pahalılığına ve buna neden olan politikalara tepki gösteren İbrahim Tugay, "Hayat pahalı. Yağ 500 lira, bir çuval şeker 400 lira olmuş. Memleketi batırdılar. Dolar olmuş 12-13 lira. Ne yapacağız, ne edeceğiz? Ekmek bulamıyoruz yemeye. Hayat çok pahalı, ekmek bulamıyoruz. Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Artık yeter, durdursunlar bunu. Babasının malı değil kimsenin 20 yıldır bu memleket. Bıraksınlar gitsinler. Kendileri sarayda yaşıyor biz çöplükte yaşıyoruz. İş yapamıyorum, iş bulamıyorum, işim yok ki, ekmek bulamıyorum. Malul kardeşlerim için aldığımız maaşı ilaçlara veriyorum. Yeter artık, yapacaksa yapsın, yapamayacaksa bıraksın gitsin. Allah yardımcımız olsun hepimizin. Gelsin beni içeri atacaklarsa atsınlar. Boş konuşuyorlar" dedi.
"BU KARA DÜZEN SON BULACAK"
Üretici köylülerin feryadına kulak veren Ayhan Barut ise, "Güzel memleketimizi sorunlarla boğdular, insanlarımıza çaresizlik dayatıyorlar. Halkımız bunları hak etmiyor. Yaşamı çekilmez kılan ekonomi politikalarına, fahiş zamlarına karşı yurttaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu kara düzen son bulacak. Feryat eden halkımızın sorunlarını çözüp yüzünü güldüreceğiz mutlaka" diye konuştu.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.