Yüreğir’de en keyifli etkinlik!

GÜNDEM 07.12.2021 - 18:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2241+ kez okundu.
 

Yüreğir’de en keyifli etkinlik!

Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir, “Allah kimseyi gönül ve kalbinden engelli etmesin. İnsan sevgi engelli olduğu zaman insan olma sıfatını yitiriyor” dedi.
Yüreğir Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler ve Farkındalık Günü dolayısıyla, Millet Bahçesi’nde Spor ve Kaynaştırma Şöleni gerçekleştirdi. Şölene, Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Muaz Ergezen, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, sivil toplum kuruluşu üyeleri ve engelliler katıldı.  Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir, buradaki konuşmada, bugüne kadar engelliler ve ailelerinin yanında olduklarını bundan sonra da hep birlikte olmayı sürdüreceklerini söyledi. Kocaispir, keyifli bir etkinlikle aileleri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını bildirdi, katılanlara teşekkür etti.  Katılanlar gönüllerince eğlenirken, Başkan Kocaispir de atış yapıp, masa tenisi oynadı.
Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir, “Allah kimseyi gönül ve kalbinden engelli etmesin. İnsan sevgi engelli olduğu zaman insan olma sıfatını yitiriyor” dedi.

Yüreğir Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler ve Farkındalık Günü dolayısıyla, Millet Bahçesi’nde Spor ve Kaynaştırma Şöleni gerçekleştirdi.


Şölene, Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Muaz Ergezen, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, sivil toplum kuruluşu üyeleri ve engelliler katıldı. 


Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir, buradaki konuşmada, bugüne kadar engelliler ve ailelerinin yanında olduklarını bundan sonra da hep birlikte olmayı sürdüreceklerini söyledi. Kocaispir, keyifli bir etkinlikle aileleri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını bildirdi, katılanlara teşekkür etti. 


Katılanlar gönüllerince eğlenirken, Başkan Kocaispir de atış yapıp, masa tenisi oynadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.