Zeytinli köyünde yol kapandı, ambulans zor ulaşacak!

GÜNDEM 07.12.2021 - 17:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1650+ kez okundu.
 

Zeytinli köyünde yol kapandı, ambulans zor ulaşacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın Seyhan Belediye Başkanı olduğu dönemde, Zeytinli köyünün giriş yolu olarak 70 yıldır kullanılan yolun satıldığı ortaya çıktı.
Adana’nın merkez Seyhan ilçesine 19 kilometre uzaklıkta 3 bin 500 nüfuslu Zeytinli köyüne giriş için 70 yıldır kullanılan yolun satıldığı ortaya çıktı. Köye girmek isteyenler, 100 metre yerine 4 kilometre dolaşmak zorunda kalıyor.   Zeytinli Köyü Muhtarı Cevdet Koç, köy yolunun 2017 yılında satıldığını anımsatarak, alan firmanın bir hafta önce moloz dökerek yolu kapattığını, bu sebeple ne ambulans, ne otobüs ne de öğrenci servislerinin köye girdiğini söyledi.   Muhtar Cevdet Koç, “Biz yolun satıldığının farkına varalı 5-6 ay oldu. Belediyeye gittik, farklı yerlere gittik ancak bir netice alamadık. 3 bin 500 nüfuslu köyde sıkıntılı bir durumdayız.” diye konuştu.   D-400 karayolundan girişi sağlayan yolun kapatılmasıyla köye girmek için en az 4 kilometre yol kat etmek gerektiğini anımsatan Koç, “Köylü, araçları olanlara ricada bulunarak karayoluna ulaşıyor, çözüm bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın Seyhan Belediye Başkanı olduğu dönemde, Zeytinli köyünün giriş yolu olarak 70 yıldır kullanılan yolun satıldığı ortaya çıktı.

Adana’nın merkez Seyhan ilçesine 19 kilometre uzaklıkta 3 bin 500 nüfuslu Zeytinli köyüne giriş için 70 yıldır kullanılan yolun satıldığı ortaya çıktı. Köye girmek isteyenler, 100 metre yerine 4 kilometre dolaşmak zorunda kalıyor.

 

Zeytinli Köyü Muhtarı Cevdet Koç, köy yolunun 2017 yılında satıldığını anımsatarak, alan firmanın bir hafta önce moloz dökerek yolu kapattığını, bu sebeple ne ambulans, ne otobüs ne de öğrenci servislerinin köye girdiğini söyledi.

 

Muhtar Cevdet Koç, “Biz yolun satıldığının farkına varalı 5-6 ay oldu. Belediyeye gittik, farklı yerlere gittik ancak bir netice alamadık. 3 bin 500 nüfuslu köyde sıkıntılı bir durumdayız.” diye konuştu.

 

D-400 karayolundan girişi sağlayan yolun kapatılmasıyla köye girmek için en az 4 kilometre yol kat etmek gerektiğini anımsatan Koç, “Köylü, araçları olanlara ricada bulunarak karayoluna ulaşıyor, çözüm bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.