ADAPADER, turizm duayenlerini onurlandırdı

GÜNDEM 24.11.2019 - 14:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1858+ kez okundu.
 

ADAPADER, turizm duayenlerini onurlandırdı

  Adana’nın zengin mutfak kültürünü ve yöresel lezzetlerini Türkiye’nin dört bir yanındaki etkinliklerde başarıyla tanıtan Adana Aşçılar ve Pastacılar Derneği (ADAPADER), turizmin duayenlerini onurlandırdı. ADAPADER Başkanı Derviş Göçmen, Çukurova’nın başkentinde turizme yön veren tesislerin yöneticilerini ve mutfak şeflerini dayanışma yemeğinde buluşturup, teşekkür belgesi ile ödüllendirdi. Adana Büyük Sürmeli Otel’de düzenlenen gecede, mesleğe 30-40 yıl önce bu otelde başlayıp, çalışma hayatlarında kariyer ve işletme sahibi olan turizmciler ile efsane ustalar buluşup, hasret gidererek, iz bırakan anılarını tazeledi. Büyük Sürmeli Otel’de yetişen ve mesleklerinde başarılara imza atan turizmciler, Adana’daki oteller ile yeme, içme mekanlarında kalite ve hizmet standardını yükseltmek, nitelikli personel istihdamını arttırmak amacıyla görüş alışverişinde bulundu. ‘BÜYÜK SÜRMELİ OTEL BİR OKUL GİBİYDİ’ ADAPADER Başkanı Derviş Göçmen, gecede yaptığı konuşmada Büyük Sürmeli Otel’in turizm sektöründe bir okul özelliği taşıdığını belirtip, bu otelde yetişen personelin Türkiye’nin dört bir yanında ve Avrupa’nın çeşitli ülkelerindeki otellerde ve turistik işletmelerde başarıyla görev yaptığını vurguladı. Sürmeli otelleri kurucusu, turizm devi merhum Yalçın Sürmeli’yi rahmetle anan Başkan Derviş Göçmen, “Büyük Sürmeli Otel’de 30-40 yıl önce mesleğe başlayan turizm emekçileri olarak bizler, uzun yıllar öncesindeki gibi dostluğun, arkadaşlığın, vefanın değerini bilerek, genç meslektaşlarımıza örnek olmaya çalışıyoruz. Bu dayanışmamızı Adana’nın yararına olacak, kent turizminin gelişmesini sağlayacak, nitelikli işgücü istihdamını arttıracak projelerde de yansıtmaya hazırız” dedi. Başkan Derviş Göçmen, daha sonra ADAPADER ve Büyük Sürmeli Otel olarak hazırladıkları teşekkür belgelerini Tacim Büyüktaş, İdris Altay,  Ali Şemi,  Burhan Bulgay , Mutlu Güller, Bülent Şensal, Yılmaz Özcan Kılınç,  Mehmet Nuri Tekin,  Kutbeddin Gönlü, Rüstem  Secereli, Ali Gündüz, Cemal Gündoğan, Saadettin Şirin,  Ferhat Kavlak, Aytekin Ünal, Ahmet Kuru,  Metin Arslan’a takdim etti.      

 

Adana’nın zengin mutfak kültürünü ve yöresel lezzetlerini Türkiye’nin dört bir yanındaki etkinliklerde başarıyla tanıtan Adana Aşçılar ve Pastacılar Derneği (ADAPADER), turizmin duayenlerini onurlandırdı. ADAPADER Başkanı Derviş Göçmen, Çukurova’nın başkentinde turizme yön veren tesislerin yöneticilerini ve mutfak şeflerini dayanışma yemeğinde buluşturup, teşekkür belgesi ile ödüllendirdi.
Adana Büyük Sürmeli Otel’de düzenlenen gecede, mesleğe 30-40 yıl önce bu otelde başlayıp, çalışma hayatlarında kariyer ve işletme sahibi olan turizmciler ile efsane ustalar buluşup, hasret gidererek, iz bırakan anılarını tazeledi. Büyük Sürmeli Otel’de yetişen ve mesleklerinde başarılara imza atan turizmciler, Adana’daki oteller ile yeme, içme mekanlarında kalite ve hizmet standardını yükseltmek, nitelikli personel istihdamını arttırmak amacıyla görüş alışverişinde bulundu.
‘BÜYÜK SÜRMELİ OTEL BİR OKUL GİBİYDİ’
ADAPADER Başkanı Derviş Göçmen, gecede yaptığı konuşmada Büyük Sürmeli Otel’in turizm sektöründe bir okul özelliği taşıdığını belirtip, bu otelde yetişen personelin Türkiye’nin dört bir yanında ve Avrupa’nın çeşitli ülkelerindeki otellerde ve turistik işletmelerde başarıyla görev yaptığını vurguladı. Sürmeli otelleri kurucusu, turizm devi merhum Yalçın Sürmeli’yi rahmetle anan Başkan Derviş Göçmen, “Büyük Sürmeli Otel’de 30-40 yıl önce mesleğe başlayan turizm emekçileri olarak bizler, uzun yıllar öncesindeki gibi dostluğun, arkadaşlığın, vefanın değerini bilerek, genç meslektaşlarımıza örnek olmaya çalışıyoruz. Bu dayanışmamızı Adana’nın yararına olacak, kent turizminin gelişmesini sağlayacak, nitelikli işgücü istihdamını arttıracak projelerde de yansıtmaya hazırız” dedi.
Başkan Derviş Göçmen, daha sonra ADAPADER ve Büyük Sürmeli Otel olarak hazırladıkları teşekkür belgelerini Tacim Büyüktaş, İdris Altay,  Ali Şemi,  Burhan Bulgay , Mutlu Güller, Bülent Şensal, Yılmaz Özcan Kılınç,  Mehmet Nuri Tekin,  Kutbeddin Gönlü, Rüstem  Secereli, Ali Gündüz, Cemal Gündoğan, Saadettin Şirin,  Ferhat Kavlak, Aytekin Ünal, Ahmet Kuru,  Metin Arslan’a takdim etti.
 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.