AFFET ÖĞRETMENİM!

GÜNDEM 24.11.2019 - 16:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1593+ kez okundu.
 

AFFET ÖĞRETMENİM!

İşte acı gerçeğimiz: Atanamayanların sayısı 1 milyona dayandı.
  24 Kasım Öğretmenler Günü’nde değişik kesimlerden kutlama mesajları geldi. CHP’li Orhan Sümer, öğretmenlere 1 maaş ikramiye verilmesi gerektiğini dile getirirken milletvekili Ayhan Barut, atanamayan, özleşmeli ve ücretli öğretmenlik ayıbına son verilmesini istedi.    SÜMER: 1 MAAŞ İKRAMİYE VERİLSİN  CHP Adana milletvekili Orhan Sümer, 24 Kasım’da öğretmenlere bir maaş ikramiye verilmesini, 3600 ek gösterge hakkı tanınmasını ve eğitim tazminatlarının, ek ders ücretleriyle hazırlık ödeneklerinin artırılmasını istedi.  BARUT: SORUNLARINI ÇÖZELİM  CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, gelişmiş bir toplum ve iyi bir ekonomi için öğretmenlerin özlük haklarının iyileştirilmesini, çalışma koşullarının düzeltilmesi gerektiğini söyledi. Barut, "Güzel günler için atanamayan, sözleşmeli, ücretli öğretmenlik gibi ayıplara son verelim. Öğretmenlerimizin sorunlarını ortadan kaldırıp insanca yaşam koşullarını sağlayalım" dedi. ŞEVKİN: 16 GÜN ÇALIŞIYORLAR CHP milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, atanamayan 1 milyondan fazla öğretmen olduğunu hatırlatarak, 2004 yılında hayata geçirilen ücretli öğretmenlik kavramının mağduriyetleri de beraberinde getirdiğini, ayda sadece 16 gün çalıştırılabilen ücretli öğretmenlerin maaşının asgari ücretin de altında olduğunu ifade etti. MHP’Lİ AVCI: TÜRKİYE’Yİ BİLGİ İNŞA EDECEKTİR  Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Yarının daha güçlü Türkiye’si ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen milli ve manevi değerlerle donanmış bir nesille mümkün olacaktır. Bu nesil ise en çok, irfan ordusu öğretmenlerimizin emekleriyle vücut bulacaktır. Güçlü Türkiye’yi bilgi inşa edecek, yarın öğretmenlerin eseri olacaktır” dedi.  AKAY: UMUDUMUZ ÖĞRETMENLERİMİZ Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç öğretmenlerimizdir. Başta başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmaz üzere, ülkemizi aydınlık yarınlara taşımak için canla başla çalışan öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi. KOCAİSPİR: EN ÖNEMLİ ETKEN ÖĞRETMENDİR Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, geleceğin teminatı olan gençlerin kendilerini yetiştirmede en önemli etkenin öğretmenler olduğunu belirterek, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden yoksun bir millet, henüz millet adını alma kabiliyetini kazanmamıştır’ sözünü hatırlattı ve eğitim ve öğretmenlerin toplumsal yaşantımızdaki yerine dikkat çekti. KAYADAN: ÖĞRETMENLERE BORCUMUZ VAR Atatürkçü Düşünce Derneği Adana Şube Başkanı İsa Kayadan “Maddi ve manevi sıkıntılar içinde mücadele veren eğitim emekçisi öğretmenlerimize borcumuz vardır. Başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere hayatını kaybetmiş tüm öğretmenlerimizi saygı ile anıyoruz” diye konuştu.
İşte acı gerçeğimiz: Atanamayanların sayısı 1 milyona dayandı.

 

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde değişik kesimlerden kutlama mesajları geldi. CHP’li Orhan Sümer, öğretmenlere 1 maaş ikramiye verilmesi gerektiğini dile getirirken milletvekili Ayhan Barut, atanamayan, özleşmeli ve ücretli öğretmenlik ayıbına son verilmesini istedi. 

 

SÜMER: 1 MAAŞ İKRAMİYE VERİLSİN 
CHP Adana milletvekili Orhan Sümer, 24 Kasım’da öğretmenlere bir maaş ikramiye verilmesini, 3600 ek gösterge hakkı tanınmasını ve eğitim tazminatlarının, ek ders ücretleriyle hazırlık ödeneklerinin artırılmasını istedi. 

BARUT: SORUNLARINI ÇÖZELİM 
CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, gelişmiş bir toplum ve iyi bir ekonomi için öğretmenlerin özlük haklarının iyileştirilmesini, çalışma koşullarının düzeltilmesi gerektiğini söyledi. Barut, "Güzel günler için atanamayan, sözleşmeli, ücretli öğretmenlik gibi ayıplara son verelim. Öğretmenlerimizin sorunlarını ortadan kaldırıp insanca yaşam koşullarını sağlayalım" dedi.

ŞEVKİN: 16 GÜN ÇALIŞIYORLAR
CHP milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, atanamayan 1 milyondan fazla öğretmen olduğunu hatırlatarak, 2004 yılında hayata geçirilen ücretli öğretmenlik kavramının mağduriyetleri de beraberinde getirdiğini, ayda sadece 16 gün çalıştırılabilen ücretli öğretmenlerin maaşının asgari ücretin de altında olduğunu ifade etti.

MHP’Lİ AVCI: TÜRKİYE’Yİ BİLGİ İNŞA EDECEKTİR 
Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Yarının daha güçlü Türkiye’si ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen milli ve manevi değerlerle donanmış bir nesille mümkün olacaktır. Bu nesil ise en çok, irfan ordusu öğretmenlerimizin emekleriyle vücut bulacaktır. Güçlü Türkiye’yi bilgi inşa edecek, yarın öğretmenlerin eseri olacaktır” dedi. 
AKAY: UMUDUMUZ ÖĞRETMENLERİMİZ
Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç öğretmenlerimizdir. Başta başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmaz üzere, ülkemizi aydınlık yarınlara taşımak için canla başla çalışan öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.

KOCAİSPİR: EN ÖNEMLİ ETKEN ÖĞRETMENDİR
Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, geleceğin teminatı olan gençlerin kendilerini yetiştirmede en önemli etkenin öğretmenler olduğunu belirterek, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden yoksun bir millet, henüz millet adını alma kabiliyetini kazanmamıştır’ sözünü hatırlattı ve eğitim ve öğretmenlerin toplumsal yaşantımızdaki yerine dikkat çekti.

KAYADAN: ÖĞRETMENLERE BORCUMUZ VAR
Atatürkçü Düşünce Derneği Adana Şube Başkanı İsa Kayadan “Maddi ve manevi sıkıntılar içinde mücadele veren eğitim emekçisi öğretmenlerimize borcumuz vardır. Başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere hayatını kaybetmiş tüm öğretmenlerimizi saygı ile anıyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.