Aktaş gönül aldı

GÜNDEM 03.02.2020 - 17:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1670+ kez okundu.
 

Aktaş gönül aldı

  Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, polisleri çok seven Perihan nineyi Huzurevi’nde ziyaret ederek elini öptü.  DAVETİ KABUL ETTİ  Zafer Aktaş, daha önce Adana Huzurevi’nde kalan yaşlılarla bir araya gelmişti. Ziyarette polisleri çok seven Perihan nine, Aktaş'ı huzurevindeki kaldığı eve davet etti. Emniyet müdürü, daveti kabul edip Perihan ninenin kaldığı eve misafir oldu.  ÖMRÜMÜZÜN SON DEMİ 87 yaşındaki Perihan Gözde, Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'ı karşısında görünce, ünlü Sanatçı Müzeyyen Senar’ın seslendirdiği "Ömrümüzün Son Demi" şarkısını seslendirdi. Çok mutlu olduğunu söyleyen Perihan nine, Emniyet Müdürü Aktaş'a teşekkür etti.

 

Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, polisleri çok seven Perihan nineyi Huzurevi’nde ziyaret ederek elini öptü. 
DAVETİ KABUL ETTİ 
Zafer Aktaş, daha önce Adana Huzurevi’nde kalan yaşlılarla bir araya gelmişti. Ziyarette polisleri çok seven Perihan nine, Aktaş'ı huzurevindeki kaldığı eve davet etti. Emniyet müdürü, daveti kabul edip Perihan ninenin kaldığı eve misafir oldu. 
ÖMRÜMÜZÜN SON DEMİ
87 yaşındaki Perihan Gözde, Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'ı karşısında görünce, ünlü Sanatçı Müzeyyen Senar’ın seslendirdiği "Ömrümüzün Son Demi" şarkısını seslendirdi. Çok mutlu olduğunu söyleyen Perihan nine, Emniyet Müdürü Aktaş'a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.