Asfaltsız cadde rezaleti!

GÜNDEM 02.01.2020 - 16:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2097+ kez okundu.
 

Asfaltsız cadde rezaleti!

Yapımı devam eden Adana Şehir Stadyumu’nun önündeki caddede tam bir rezalet yaşanıyor. YAĞMUR YOLU MAHVETTİ Sarıçam ilçesine bağlı Çarkıpare mahallesindeki Çatalan caddesi son yağışlardan sonra berbat bir hale geldi. Daha önce Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bu caddeyi asfaltlamak için bir düzenleme yaptı ancak işi yarım bıraktı.  1 KİLOMETRELİK BÖLÜMÜ BERBAT HALDE Günler süren sağanak yağmur ise yolu mahvetti. Yolun yaklaşık bir kilometresi delik deşik ve çamur deryası halinde. Araçlar güçlükle ilerliyor, trafik kilitleniyor. Koskoca caddenin asfaltsız olması ise rezalet olarak nitelendiriliyor.  2014’TEN BU YANA TAMAMLANAMADI  Bu arada, Ağustos 2014’te yapımına başlanan, hâlâ tamamlanamayan Adana Stadyumu da ayrı konu. CHP’li milletvekilleri, bitmeyen stadyum konusunu daha önce TBMM’ye taşımıştı. Stadyumun açılması durumunda ise yolların yetersiz kalacağı belirtiliyor.

Yapımı devam eden Adana Şehir Stadyumu’nun önündeki caddede tam bir rezalet yaşanıyor.

YAĞMUR YOLU MAHVETTİ
Sarıçam ilçesine bağlı Çarkıpare mahallesindeki Çatalan caddesi son yağışlardan sonra berbat bir hale geldi. Daha önce Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bu caddeyi asfaltlamak için bir düzenleme yaptı ancak işi yarım bıraktı. 
1 KİLOMETRELİK BÖLÜMÜ BERBAT HALDE
Günler süren sağanak yağmur ise yolu mahvetti. Yolun yaklaşık bir kilometresi delik deşik ve çamur deryası halinde. Araçlar güçlükle ilerliyor, trafik kilitleniyor. Koskoca caddenin asfaltsız olması ise rezalet olarak nitelendiriliyor. 
2014’TEN BU YANA TAMAMLANAMADI 
Bu arada, Ağustos 2014’te yapımına başlanan, hâlâ tamamlanamayan Adana Stadyumu da ayrı konu. CHP’li milletvekilleri, bitmeyen stadyum konusunu daha önce TBMM’ye taşımıştı. Stadyumun açılması durumunda ise yolların yetersiz kalacağı belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.