Aslan, 1 milyon 250 bin TLlik borçlanma istiyor
Aslan, 1 milyon 250 bin TLlik borçlanma istiyor
Daha önce çiçek borcu yüzünden icralık olan, “Koyun ve Keçi Destekleme Projesi” kapsamında 500 bin TL borçlanan ama bu projeyi hayata geçiremeyen Karaisalı Belediyesi, yeni bir borçlanma için harekete geçti.
BORÇLANMA AMAÇ DIŞI KULLANILMIŞ
Karaisalı Belediyesi’nin yoksulluğun azaltılması amacıyla Koyun ve Keçi Destekleme Projesi için aldığı 500 bin TL’nin büyük kısmının amaç dışı kullanıldığı da sızan bilgi ve iddialar arasında yer alıyor.
2015’TE DE 250 BİN LİRA BORÇLANMIŞ
Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın 2015 yılı Ocak ayında da meclisten 250 bin TL borçlanma yetkisi aldığı da öğrenildi. Belediye Meclisi’nin son toplantısında ise 1 milyon 250 bin TL’lik borçlanma yetkisi istendi.
BORÇLANMA AK PARTİ ONAYINA BAĞLI
Belediye Meclisi’nde 15 üye bulunuyor. 8’i Ak Partili, 6’sı MHP’li üyelerden biri ise bağımsız. Bu durumda borçlanmaya Ak Parti’nin onay verip vermeyeceği bilinmiyor ama Ak Parti’nin ret vermesi durumunda borçlanma meclisten geçmeyecek.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.