Bankamatikçi tartışması

SİYASET 22.10.2019 - 16:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1825+ kez okundu.
 

Bankamatikçi tartışması

    AK Parti İl Başkanı Şerif Güler, Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ’den “Bankamatikçi” oldukları iddiasıyla çıkarılan işçilerle ilgili ‘’Sayın Karalar önce Seyhan'daki bankamatikçilerin hesabını versin’’  dedi ve iddiaların kaynağı olarak da Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ı kaynak gösterdi.  KENDİ YUTMUŞ SALKIMI… Başkan Karalar’ın Seyhan Belediye Başkanlığı döneminde işe akdığı 200 bankamatikçinin imza uygulamıyla ortaya çıktığını savunan Güler, ‘’Sayın Karalar Seyhan Belediye Başkanı iken kendi yutmuş salkımı, Büyükşehir Belediye Başkanı koltuğuna oturunca da başkasına vermeye başlamış talkını’’ ifadelerine yer verdi.  ‘MIŞ’LI İFADELER İl Başkanı Güler’in açıklamasına Seyhan Belediyesi basın bürosundan yanıt geldi. Başkan Akay adına yapılan açıklamada  “Devletin ve basının bilgi kaynaklarına ulaşma konusunda yüksek imkânlara sahip Ak Parti İl Başkanının ‘mış’lı ifadelerle değil,  daha doğru bilgilerle açıklama yapması gerekirdi diye düşünüyorum” denildi.

 

 
AK Parti İl Başkanı Şerif Güler, Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ’den “Bankamatikçi” oldukları iddiasıyla çıkarılan işçilerle ilgili ‘’Sayın Karalar önce Seyhan'daki bankamatikçilerin hesabını versin’’  dedi ve iddiaların kaynağı olarak da Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ı kaynak gösterdi. 
KENDİ YUTMUŞ SALKIMI…
Başkan Karalar’ın Seyhan Belediye Başkanlığı döneminde işe akdığı 200 bankamatikçinin imza uygulamıyla ortaya çıktığını savunan Güler, ‘’Sayın Karalar Seyhan Belediye Başkanı iken kendi yutmuş salkımı, Büyükşehir Belediye Başkanı koltuğuna oturunca da başkasına vermeye başlamış talkını’’ ifadelerine
yer verdi. 
‘MIŞ’LI İFADELER
İl Başkanı Güler’in açıklamasına Seyhan Belediyesi basın bürosundan yanıt geldi. Başkan Akay adına yapılan açıklamada  “Devletin ve basının bilgi kaynaklarına ulaşma konusunda yüksek imkânlara sahip Ak Parti İl Başkanının ‘mış’lı ifadelerle değil,  daha doğru bilgilerle açıklama yapması gerekirdi diye düşünüyorum” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.