“Bir yoksulun yarasını sarmak için elimizi taşın altına koyarız”

GÜNDEM 04.08.2020 - 12:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1672+ kez okundu.
 

“Bir yoksulun yarasını sarmak için elimizi taşın altına koyarız”

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Küçükdikili Sosyal ve Yardımlaşma Derneği başkan ve yöneticilerinin ziyaretinde konuştu:
Küçükdikili Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Muhsin Günsel ve yönetim kurulu üyeleri, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Kocaispir’i ziyaret etti.  Yüreğir Belediye Başkanı Kocaispir, kısa süre önce kurulan ve yüzlerce kişiye yardım eli uzatan dernek yöneticilerini tebrik etti. Kocaispir, “Toplumumuzda yardımlaşma ve dayanışmanın özel bir yeri var. Yoksula el uzatmak, hayır yapmak çok güzel. Bu desteği veren herkesle işbirliğine hazırız. Şayet bir işin içinde hayır varsa, bir yoksulun yarasına merhem olunacaksa biz de mutlaka elimizi taşın altına koyarız” dedi.  Küçükdikili Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Muhsin Günsel ise, dayanışma ve yardımlaşma kültürünü yaygınlaştırmak istediklerini bildirdi. Günsel, “Küçükdikili yoksulu çok, imkanları kısıtlı bir mahalle. Kuruluşumuz üzerinden iki hafta gibi kısa bir süre geçmesine rağmen yüzlerce üyemiz oldu. Bunun yanı sıra Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi yüzlerce aileye kömür, bayram şekeri ve gıda kolisi yardımı yaptık. Hayırseverlere de teşekkür ederiz” diye konuştu.  Günsel, ihtiyaçları hayırseverlerin desteğinin yanı sıra, yerel yönetimlerin katkılarıyla karşılayabileceklerini ifade etti.
Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Küçükdikili Sosyal ve Yardımlaşma Derneği başkan ve yöneticilerinin ziyaretinde konuştu:

Küçükdikili Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Muhsin Günsel ve yönetim kurulu üyeleri, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Kocaispir’i ziyaret etti. 

Yüreğir Belediye Başkanı Kocaispir, kısa süre önce kurulan ve yüzlerce kişiye yardım eli uzatan dernek yöneticilerini tebrik etti. Kocaispir, “Toplumumuzda yardımlaşma ve dayanışmanın özel bir yeri var. Yoksula el uzatmak, hayır yapmak çok güzel. Bu desteği veren herkesle işbirliğine hazırız. Şayet bir işin içinde hayır varsa, bir yoksulun yarasına merhem olunacaksa biz de mutlaka elimizi taşın altına koyarız” dedi. 

Küçükdikili Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Muhsin Günsel ise, dayanışma ve yardımlaşma kültürünü yaygınlaştırmak istediklerini bildirdi. Günsel, “Küçükdikili yoksulu çok, imkanları kısıtlı bir mahalle. Kuruluşumuz üzerinden iki hafta gibi kısa bir süre geçmesine rağmen yüzlerce üyemiz oldu. Bunun yanı sıra Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi yüzlerce aileye kömür, bayram şekeri ve gıda kolisi yardımı yaptık. Hayırseverlere de teşekkür ederiz” diye konuştu. 

Günsel, ihtiyaçları hayırseverlerin desteğinin yanı sıra, yerel yönetimlerin katkılarıyla karşılayabileceklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.