Bülten: Aslı Şen, Bobbi Brown iş birliği bir etkinlikle tanıtıldı

27.09.2019 - 12:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2116+ kez okundu.
 

Bülten: Aslı Şen, Bobbi Brown iş birliği bir etkinlikle tanıtıldı

    Girişimci yönü ve stiliyle öne çıkan Aslı Şen’in en sevdiği Bobbi Brown ürünleriyle oluşturduğu iki farklı set, 18 Eylül Çarşamba günü İstinye Park Bobbi Brown mağazasında gerçekleşen özel bir etkinlikle tanıtıldı. Cemiyet hayatının tanınmış simalarının da katıldığı etkinliğin konukları arasında Arzu Sabancı, Demet Sabancı Çetindoğan, Revna Demirören, Feryal Gülman, Tunay Ayaydın , İpek Ayaydın Abdik, Eda Kosif ve İdil Fırat gibi isimler bulunuyordu.   Etkinlikten fotoğraflara we.tl/t-hTVnQlPsZE linkinden, Aslı Şen’in seçtiği ürün görsellerine ise we.tl/t-lRZgizh0N6 linkinden ulaşabilirsiniz.   Güzelliğin doğallıktan geçtiğine inanan ve modern stiliyle öne çıkan Aslı Şen, Bobbi Brown koleksiyonundan en sevdiği ürünleri bir araya get       irerek, doğal bir makyaj ve sağlıklı bir cilt için iki farklı set oluşturdu.   Aslı Şen iş birliğiyle ilgili olarak “Konu makyaj olduğunda akla ilk gelen ikonik markalardan olan, benim de ürünlerini severek kullandığım Bobbi Brown’la bu proje kapsamında bir araya geldiğim için çok mutluyum. Makyaj rutinimde severek kullandığım, olmazsa olmaz ürünlerle iki ayrı set hazırladık. Kendini güzel hmek isteyen tüm kadınlar bu ürünlere hem Bobbi Brown mağazalarından hem de www.bobbibrown.com.tr’den ulaşabilir.” şeklinde konuştu.   Aslı Şen’in makyaj ritüelinin vazgeçilmezlerinden olan ve Bobbi Brown’un ikonik ürünleri arasında yer alan Smokey Eye Maskara, kirpikleri anında uzatıp ve dolgunlaştırırken, simsiyah hacimli kirpiklere kavuşmanızı sağlıyor. Tere ve neme karşı da dayanıklı olan Smokey Eye Maskara uzun süre kalıcı formülüyle bulaşmıyor, dağılmıyor. Gündüzden geceye makyajınızı tamamlayabileceğiniz Luxe Matte Lip Color da Aslı Şen’in en sevdiği Bobbi Brown ürünleri arasında ilk setteki yerini alıyor. Rahat ve hafif bir his sağlayan formülüyle Luxe Matte Lip Color’ın yanı sıra, Bronzing Powder da bu setin içinde bulunuyor.   Aslı Şen’in en beğendiği ürünlerden biri olan Vitamin Enriched Fase Base, pürüzsüz bir makyaj görünümü için baz oluşturmak üzere ikinci sette yer alıyor. Cildi nemlendirirken yumuşatan ve sıkılaştıran Vitamin Enriched Fase Base geliştirilmiş yağsız formülüyle cilde taze bir his katıyor. İkinci sette öne çıkan bir diğer ürün olan Instant Full Cover Concealer ise koyu renkli halkaları gözle görülür bir şekilde aydınlatırken yorgunluk çizgilerini anında yumuşatıyor. Bobbi Brown’un favori aydınlatıcı pudrası Highlighting Powder, cilde ışıltılı bir canlılık sağlarken sette bulunan bir diğer ürün olan 16 saat dayanıklı Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15 ile ipeksi ve nefes alabilen pürüzsüz bir cilde sahip olmak mümkün hale geliyor.   Aslı Şen’in vazgeçilmez ürünlerinden oluşan her iki sete Bobbi Brown mağazalarından ve üç üründen oluşan ilk sete www.bobbibrown.com.tr’den ulaşabilirsiniz.

 

 

Girişimci yönü ve stiliyle öne çıkan Aslı Şen’in en sevdiği Bobbi Brown ürünleriyle oluşturduğu iki farklı set, 18 Eylül Çarşamba günü İstinye Park Bobbi Brown mağazasında gerçekleşen özel bir etkinlikle tanıtıldı. Cemiyet hayatının tanınmış simalarının da katıldığı etkinliğin konukları arasında Arzu Sabancı, Demet Sabancı Çetindoğan, Revna Demirören, Feryal Gülman, Tunay Ayaydın , İpek Ayaydın Abdik, Eda Kosif ve İdil Fırat gibi isimler bulunuyordu.

 

Etkinlikten fotoğraflara we.tl/t-hTVnQlPsZE linkinden, Aslı Şen’in seçtiği ürün görsellerine ise we.tl/t-lRZgizh0N6 linkinden ulaşabilirsiniz.

 

Güzelliğin doğallıktan geçtiğine inanan ve modern stiliyle öne çıkan Aslı Şen, Bobbi Brown koleksiyonundan en sevdiği ürünleri bir araya get       irerek, doğal bir makyaj ve sağlıklı bir cilt için iki farklı set oluşturdu.

 

Aslı Şen iş birliğiyle ilgili olarak “Konu makyaj olduğunda akla ilk gelen ikonik markalardan olan, benim de ürünlerini severek kullandığım Bobbi Brown’la bu proje kapsamında bir araya geldiğim için çok mutluyum. Makyaj rutinimde severek kullandığım, olmazsa olmaz ürünlerle iki ayrı set hazırladık. Kendini güzel hmek isteyen tüm kadınlar bu ürünlere hem Bobbi Brown mağazalarından hem de www.bobbibrown.com.tr’den ulaşabilir.” şeklinde konuştu.

 

Aslı Şen’in makyaj ritüelinin vazgeçilmezlerinden olan ve Bobbi Brown’un ikonik ürünleri arasında yer alan Smokey Eye Maskara, kirpikleri anında uzatıp ve dolgunlaştırırken, simsiyah hacimli kirpiklere kavuşmanızı sağlıyor. Tere ve neme karşı da dayanıklı olan Smokey Eye Maskara uzun süre kalıcı formülüyle bulaşmıyor, dağılmıyor. Gündüzden geceye makyajınızı tamamlayabileceğiniz Luxe Matte Lip Color da Aslı Şen’in en sevdiği Bobbi Brown ürünleri arasında ilk setteki yerini alıyor. Rahat ve hafif bir his sağlayan formülüyle Luxe Matte Lip Color’ın yanı sıra, Bronzing Powder da bu setin içinde bulunuyor.

 

Aslı Şen’in en beğendiği ürünlerden biri olan Vitamin Enriched Fase Base, pürüzsüz bir makyaj görünümü için baz oluşturmak üzere ikinci sette yer alıyor. Cildi nemlendirirken yumuşatan ve sıkılaştıran Vitamin Enriched Fase Base geliştirilmiş yağsız formülüyle cilde taze bir his katıyor. İkinci sette öne çıkan bir diğer ürün olan Instant Full Cover Concealer ise koyu renkli halkaları gözle görülür bir şekilde aydınlatırken yorgunluk çizgilerini anında yumuşatıyor. Bobbi Brown’un favori aydınlatıcı pudrası Highlighting Powder, cilde ışıltılı bir canlılık sağlarken sette bulunan bir diğer ürün olan 16 saat dayanıklı Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15 ile ipeksi ve nefes alabilen pürüzsüz bir cilde sahip olmak mümkün hale geliyor.

 

Aslı Şen’in vazgeçilmez ürünlerinden oluşan her iki sete Bobbi Brown mağazalarından ve üç üründen oluşan ilk sete www.bobbibrown.com.tr’den ulaşabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.