BUTİK MEYVE BAHÇESİ İLE ŞÖLEN GİBİ BİR BAYRAM

09.06.2018 - 08:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1532+ kez okundu.
 

BUTİK MEYVE BAHÇESİ İLE ŞÖLEN GİBİ BİR BAYRAM

    Şölen'in gerçek meyve suyu lezzetiyle eşsiz bir tat sunan Butik Meyve Bahçesi, bu bayram ikramlık lezzetlerin gözdesi olacak. Butik Meyve Bahçesi, lokum kıvamında yumuşaklığıyla sevdiklerinizle keyifli bayram sohbetlerinize eşlik edecek. Çikolata sektörünün en yenilikçi markalarından Şölen, Butik Meyve Bahçesi ile Ramazan Bayramı’nda ağızları tatlandırıyor. Üretiminde gerçek meyve suyu kullanılan yumuşacık jelly şeker Butik Meyve Bahçesi, eşsiz lezzetiyle sevdikleriniz ve size lokum kıvamında bir bayram yaşatacak. Butik Meyve Bahçesi, her damak tadına uygun 12 farklı çeşidiyle bayramınızı şölene çevirecek. Gerçek meyve sulu yumuşacık jelly şeker Butik Meyve Bahçesi; elma, çilek, portakal, limon, tropik ve karpuzun yanı sıra yepyeni tatları ahududu, böğürtlen, kavun, şeftali, mango, mandalina çeşitleriyle jelly şeker sevenlere bu bayramda meyve bahçesi lezzetlerini yaşatacak. Butik Meyve Bahçesi, dökme ve 550 gramlık asetat kutu içerisinde satışa sunuluyor.  

 

 

Şölen'in gerçek meyve suyu lezzetiyle eşsiz bir tat sunan Butik Meyve Bahçesi, bu bayram ikramlık lezzetlerin gözdesi olacak. Butik Meyve Bahçesi, lokum kıvamında yumuşaklığıyla sevdiklerinizle keyifli bayram sohbetlerinize eşlik edecek.

Çikolata sektörünün en yenilikçi markalarından Şölen, Butik Meyve Bahçesi ile Ramazan Bayramı’nda ağızları tatlandırıyor. Üretiminde gerçek meyve suyu kullanılan yumuşacık jelly şeker Butik Meyve Bahçesi, eşsiz lezzetiyle sevdikleriniz ve size lokum kıvamında bir bayram yaşatacak. Butik Meyve Bahçesi, her damak tadına uygun 12 farklı çeşidiyle bayramınızı şölene çevirecek.

Gerçek meyve sulu yumuşacık jelly şeker Butik Meyve Bahçesi; elma, çilek, portakal, limon, tropik ve karpuzun yanı sıra yepyeni tatları ahududu, böğürtlen, kavun, şeftali, mango, mandalina çeşitleriyle jelly şeker sevenlere bu bayramda meyve bahçesi lezzetlerini yaşatacak.

Butik Meyve Bahçesi, dökme ve 550 gramlık asetat kutu içerisinde satışa sunuluyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.