BÜYÜKŞEHİRDE TASARRUF TEDBİRLERİ!

GÜNDEM 02.03.2020 - 17:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2562+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİRDE TASARRUF TEDBİRLERİ!

Karalar, çaycıya, korumaya 1 yıl daha geçici görevlendirme istedi.
Adana’da koltuğa oturduğu günden bu yana, borçtan yakınıp işçi çıkaran Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, çaycısı, koruması ile eşinin şoförünün de aralarında olduğu 16 çalışan için 1 yıl geçici görevlendirme istedi.  KADROSUNA DAHİL ETMEDİ  Karalar, 31 Mart yerel seçimlerini kazanınca, Seyhan Belediye Başkanlığı döneminde birlikte çalıştığı personelle Büyükşehir Belediyesi’ne geldi. Nisan ayında Büyükşehir belediye başkanlığında bir yılını dolduracak Karalar, hala bu çalışanları kadrosuna dahil etmedi.  MAAŞLARI SEYHAN BELEDİYESİ ÖDÜYOR Çaycı, koruma ve Karalar’ın eşinin şoförünün de aralarında olduğu 16 çalışanın ücretleri Seyhan Belediyesi tarafından ödeniyor. Uzun süredir ‘tasarruf’ yaptığını söyleyen Karalar’ın yeni bir yazıyla da bir yıl daha geçici görevlendirme talebinde bulunduğu iddia ediliyor.
Karalar, çaycıya, korumaya 1 yıl daha geçici görevlendirme istedi.

Adana’da koltuğa oturduğu günden bu yana, borçtan yakınıp işçi çıkaran Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, çaycısı, koruması ile eşinin şoförünün de aralarında olduğu 16 çalışan için 1 yıl geçici görevlendirme istedi. 

KADROSUNA DAHİL ETMEDİ 
Karalar, 31 Mart yerel seçimlerini kazanınca, Seyhan Belediye Başkanlığı döneminde birlikte çalıştığı personelle Büyükşehir Belediyesi’ne geldi. Nisan ayında Büyükşehir belediye başkanlığında bir yılını dolduracak Karalar, hala bu çalışanları kadrosuna dahil etmedi. 
MAAŞLARI SEYHAN BELEDİYESİ ÖDÜYOR
Çaycı, koruma ve Karalar’ın eşinin şoförünün de aralarında olduğu 16 çalışanın ücretleri Seyhan Belediyesi tarafından ödeniyor. Uzun süredir ‘tasarruf’ yaptığını söyleyen Karalar’ın yeni bir yazıyla da bir yıl daha geçici görevlendirme talebinde bulunduğu iddia ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.