Ceyhan'da Gözaltılara Tepki

GÜNDEM 02.06.2025 - 09:53, Güncelleme: 02.06.2025 - 09:53 2296 kez okundu.
 

Ceyhan'da Gözaltılara Tepki

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında gözaltına alınan Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar için Ceyhan’lılar belediye binası önünde toplandı. Ceyhan Belediyesi önünde gerçekleştirilen basın açıklamasında Başkan Aydar’a destek mesajları verildi.
"KADİR AYDAR'IN BAŞI DİK, ALNI AK" CHP Ceyhan İlçe Başkanı Caner Aydar yaptığı konuşmada, Başkan Kadir Aydar’ın sabah saatlerinde evinde olmaması nedeniyle operasyonu sonradan öğrendiğini, ardından kendi iradesiyle emniyete gittiğini ifade etti. Caner Aydar, “Kadir Aydar, bu belediyede yaptığı her işi Ceyhan halkı için yaptı. Ne kendine, ne yakınına, ne ihaleciye, ne çalışana belediyenin bir kuruşunu yedirmedi. Başımız dik, alnımız ak” dedi. "CHP BU İFTİRALARA BOYUN EĞMEYECEK" CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu da, yapılanların Cumhuriyet Halk Partisi’ni itibarsızlaştırma çabası olduğunu belirterek, “Tüm belediye başkanlarımızın arkasındayız. Bu dosyalar, halk için daha fazla kaynak yaratıldığı, kamu hakkı savunulduğu için açılmıştır. Ama biz buradayız, dimdik duruyoruz” diye konuştu.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında gözaltına alınan Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar için Ceyhan’lılar belediye binası önünde toplandı. Ceyhan Belediyesi önünde gerçekleştirilen basın açıklamasında Başkan Aydar’a destek mesajları verildi.

"KADİR AYDAR'IN BAŞI DİK, ALNI AK"

CHP Ceyhan İlçe Başkanı Caner Aydar yaptığı konuşmada, Başkan Kadir Aydar’ın sabah saatlerinde evinde olmaması nedeniyle operasyonu sonradan öğrendiğini, ardından kendi iradesiyle emniyete gittiğini ifade etti. Caner Aydar, “Kadir Aydar, bu belediyede yaptığı her işi Ceyhan halkı için yaptı. Ne kendine, ne yakınına, ne ihaleciye, ne çalışana belediyenin bir kuruşunu yedirmedi. Başımız dik, alnımız ak” dedi.
"CHP BU İFTİRALARA BOYUN EĞMEYECEK"
CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu da, yapılanların Cumhuriyet Halk Partisi’ni itibarsızlaştırma çabası olduğunu belirterek, “Tüm belediye başkanlarımızın arkasındayız. Bu dosyalar, halk için daha fazla kaynak yaratıldığı, kamu hakkı savunulduğu için açılmıştır. Ama biz buradayız, dimdik duruyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.