Darp edilip, otomobilden atılan kadın yaralandı

GÜNDEM 29.07.2020 - 09:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1824+ kez okundu.
 

Darp edilip, otomobilden atılan kadın yaralandı

Gökhan KESKİNCİ/ADANA, (DHA) ADANA'da S.G. adlı kişinin otomobilde birlikte seyahat ettiği Olcay D.'yi (38) taciz ve darbedip, ardından hareket halindeki araçtan attığı öne sürüldü. Yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken, şüpheli S.G. ise gözaltına alındı.  Olay, saat 05.00 sıralarında merkez Yüreğir ilçesi Hacı Sabancı Bulvarı'nda meydana geldi. S.G. otomobilde birlikte seyahat ettiği Olcay D.'yi Yavuzlar Mahallesi'ndeki evine götürürken, yolda taciz etti. İddiaya göre S.G., direnmesi Olcay D.'yi darbedip, hareket halindeki otomobilden yola savurdu. Hareket halindeki araçtan yola düşen kadını gören çevredekiler yardıma koşarken, sürücü S.G.'nin kaçmasını da engelledi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yüzünde ve vucudunun çeşitli yerlerinde morluklar olduğu görülen kadın sağlık ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Hastanede ifade veren Olcay D.'nin beraber seyahat ettiği kişi tarafından taciz ve darbedilip araçtan atıldığını söylediği belirtildi. Polise çelişkili ifadeler veren S.G. ise gözaltına alına alınarak Akıncılar Polis Merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. DHA-Güvenlik Türkiye-Adana / Yüreğir Gökhan KESKİNCİ 2020-07-29 07:05:59

Gökhan KESKİNCİ/ADANA, (DHA) ADANA'da S.G. adlı kişinin otomobilde birlikte seyahat ettiği Olcay D.'yi (38) taciz ve darbedip, ardından hareket halindeki araçtan attığı öne sürüldü. Yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken, şüpheli S.G. ise gözaltına alındı. 
Olay, saat 05.00 sıralarında merkez Yüreğir ilçesi Hacı Sabancı Bulvarı'nda meydana geldi. S.G. otomobilde birlikte seyahat ettiği Olcay D.'yi Yavuzlar Mahallesi'ndeki evine götürürken, yolda taciz etti. İddiaya göre S.G., direnmesi Olcay D.'yi darbedip, hareket halindeki otomobilden yola savurdu. Hareket halindeki araçtan yola düşen kadını gören çevredekiler yardıma koşarken, sürücü S.G.'nin kaçmasını da engelledi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yüzünde ve vucudunun çeşitli yerlerinde morluklar olduğu görülen kadın sağlık ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Hastanede ifade veren Olcay D.'nin beraber seyahat ettiği kişi tarafından taciz ve darbedilip araçtan atıldığını söylediği belirtildi.
Polise çelişkili ifadeler veren S.G. ise gözaltına alına alınarak Akıncılar Polis Merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. DHA-Güvenlik Türkiye-Adana / Yüreğir Gökhan KESKİNCİ
2020-07-29 07:05:59

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.