Denim Gece Koleksiyonu

GÜNDEM 12.10.2019 - 15:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2098+ kez okundu.
 

Denim Gece Koleksiyonu

  Türk moda perakendesinin lider markasıLC Waikiki, yeni sezonda erkeklere özel bir koleksiyona imza attı. Koyu renk denimlerle tarzını yansıtmak isteyen erkeklere yedi farklı renk ve model seçeneği sunan koleskiyon, dolaplarda denimlere yer açtıracak.   LC Waikiki, 2019-2020 Sonbahar/Kış sezonunda müşterilerinin sesini dinleyerek yeni bir denim koleksiyonu hazırladı.Havanın soğuduğu ve gri rengin hakim olmaya başladığı şu günlerde erkek denim severler özellikle siyah ve koyu renkli denimleri gece ve şıklıkla eşleştirdiklerini belirtti. Müşterilerin öngörülerinden hareketle hazırlanan koyu tonların öne çıktığı Gece Koleksiyonundageceden ilham alınan tasarımlara yer verilirken, özel kumaşlar erkeklere fit kesimler vadediyor. Yedi ayrı modelden oluşan koleksiyondaki modeller de adlarını geceden alıyor. Gece Mavisi, Sis, Duman, Gölge, Asi Siyah, Kapkara ve Katran Karası modelleri gecenin her rengini erkeklerin beğenisine sunuyor.


 

Türk moda perakendesinin lider markasıLC Waikiki, yeni sezonda erkeklere özel bir koleksiyona imza attı. Koyu renk denimlerle tarzını yansıtmak isteyen erkeklere yedi farklı renk ve model seçeneği sunan koleskiyon, dolaplarda denimlere yer açtıracak.

 

LC Waikiki, 2019-2020 Sonbahar/Kış sezonunda müşterilerinin sesini dinleyerek yeni bir denim koleksiyonu hazırladı.Havanın soğuduğu ve gri rengin hakim olmaya başladığı şu günlerde erkek denim severler özellikle siyah ve koyu renkli denimleri gece ve şıklıkla eşleştirdiklerini belirtti.

Müşterilerin öngörülerinden hareketle hazırlanan koyu tonların öne çıktığı Gece Koleksiyonundageceden ilham alınan tasarımlara yer verilirken, özel kumaşlar erkeklere fit kesimler vadediyor. Yedi ayrı modelden oluşan koleksiyondaki modeller de adlarını geceden alıyor. Gece Mavisi, Sis, Duman, Gölge, Asi Siyah, Kapkara ve Katran Karası modelleri gecenin her rengini erkeklerin beğenisine sunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.