Dermaceutic Hyal Ceutic ile cildiniz neme doysun

GÜNDEM 04.10.2019 - 14:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2029+ kez okundu.
 

Dermaceutic Hyal Ceutic ile cildiniz neme doysun

  Yaz döneminde güneş ve dış faktörlerin etkisiyle yıpranmış cildin taze ve genç kalması için nem ihtiyacını karşılamanız ve bakım yapmanız çok önemli.  Fransız Dermaceutic Laboratuvarları’nın geliştirdiği Hyal Ceutic, sıcak havanın kuruttuğu, nemsiz bıraktığı cildimizi neme doyurmaya yardımcı oluyor.   Dermaceutic Hyal Ceutic, yer alan hyaluronik asit cilde derinlemesine nüfuz ederek yazın aşırı su kaybı nedeniyle çatlayan, gerginleşen ve pul pul soyulan cildin gün boyunca nemli kalmasını sağlarken, cildin erken yaşlanmasını önlemeye ve canlanmasına yardımcı oluyor.   Formülünde bulunan aloe vera cildin erken yaşlanmasını önlemeye yardımcı oluyor. Jojoba cilt yüzeyinde yağsız nemlendirici bir tabaka oluşturarak hassas cildin rahatlamasını ve cildin yoğun nem kazanmasını destekliyor. Antioksidan özellikleriyle bilinen E vitamini, foto yaşlanma belirtilerine karşı savaşmaya yardımcı oluyor. Dermaceutic Hyal Ceutic, sabah ve akşam tüm yüz, boyun ve dekolte bölgesine uygulanıyor.  

 

Yaz döneminde güneş ve dış faktörlerin etkisiyle yıpranmış cildin taze ve genç kalması için nem ihtiyacını karşılamanız ve bakım yapmanız çok önemli.  Fransız Dermaceutic Laboratuvarları’nın geliştirdiği Hyal Ceutic, sıcak havanın kuruttuğu, nemsiz bıraktığı cildimizi neme doyurmaya yardımcı oluyor.

 

Dermaceutic Hyal Ceutic, yer alan hyaluronik asit cilde derinlemesine nüfuz ederek yazın aşırı su kaybı nedeniyle çatlayan, gerginleşen ve pul pul soyulan cildin gün boyunca nemli kalmasını sağlarken, cildin erken yaşlanmasını önlemeye ve canlanmasına yardımcı oluyor.

 

Formülünde bulunan aloe vera cildin erken yaşlanmasını önlemeye yardımcı oluyor. Jojoba cilt yüzeyinde yağsız nemlendirici bir tabaka oluşturarak hassas cildin rahatlamasını ve cildin yoğun nem kazanmasını destekliyor. Antioksidan özellikleriyle bilinen E vitamini, foto yaşlanma belirtilerine karşı savaşmaya yardımcı oluyor. Dermaceutic Hyal Ceutic, sabah ve akşam tüm yüz, boyun ve dekolte bölgesine uygulanıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.