EKONOMİK KRİZ DERİNLEŞİYOR

GÜNDEM 03.12.2019 - 17:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2335+ kez okundu.
 

EKONOMİK KRİZ DERİNLEŞİYOR

Türkiye Ekonomi ve Kalkınma Partisi Adana İl Başkanı Fuat Tunç:
Türkiye Ekonomi ve Kalkınma Partisi Adana İl Başkanı Fuat Tunç, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik krizin derinleştiğini söyledi.  Tunç, partisinin Seyhan İlçe Başkanı Mesude Vural ve Karataş İlçe Başkanı Yavuz Bayram ile birlikte Egemen’i ziyaret etti. Türkiye Ekonomi ve Kalkınma Partisi’nin teşkilatlanma çalışmalarına hız verdiğini anlatan Tunç, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik darboğazdan kurtulmasının reçetesinin partisinde olduğunu belirtti. Tunç, “Milletimiz zor günler yaşıyor. Özellikle son yıllarda derinleşen ekonomik kriz, esnafından işçisine, iş adamından sanayicisine her kesimin belini büküyor. Bu noktada, partimiz teşkilatlanma çalışmalarına hız verdi. Konusunda deneyimli, tecrübeli takım arkadaşlarımızla birlikte elele vererek ülkeyi içinde bulunduğu durumdan kurtarmaya talibiz” dedi.  Türkiye Ekonomi ve Kalkınma Partisi ilçe başkanları şu isimlerden oluştu; Kozan; Mustafa Büyükakçıl, Yüreğir; Şerafettin Çakmak, Seyhan; Aziz Gezer, Çukurova; Abdulgani Özdemir, Seyhan; Gülcan Metin, İmamoğlu; Sadık Çekin, Aladağ; Veli Örs. Bu arada, Karaisalı, Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke ve Yumurtalık ilçe başkanlarının ise bugünlerde belirleneceği bildirildi.
Türkiye Ekonomi ve Kalkınma Partisi Adana İl Başkanı Fuat Tunç:

Türkiye Ekonomi ve Kalkınma Partisi Adana İl Başkanı Fuat Tunç, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik krizin derinleştiğini söyledi. 

Tunç, partisinin Seyhan İlçe Başkanı Mesude Vural ve Karataş İlçe Başkanı Yavuz Bayram ile birlikte Egemen’i ziyaret etti. Türkiye Ekonomi ve Kalkınma Partisi’nin teşkilatlanma çalışmalarına hız verdiğini anlatan Tunç, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik darboğazdan kurtulmasının reçetesinin partisinde olduğunu belirtti. Tunç, “Milletimiz zor günler yaşıyor. Özellikle son yıllarda derinleşen ekonomik kriz, esnafından işçisine, iş adamından sanayicisine her kesimin belini büküyor. Bu noktada, partimiz teşkilatlanma çalışmalarına hız verdi. Konusunda deneyimli, tecrübeli takım arkadaşlarımızla birlikte elele vererek ülkeyi içinde bulunduğu durumdan kurtarmaya talibiz” dedi. 
Türkiye Ekonomi ve Kalkınma Partisi ilçe başkanları şu isimlerden oluştu; Kozan; Mustafa Büyükakçıl, Yüreğir; Şerafettin Çakmak, Seyhan; Aziz Gezer, Çukurova; Abdulgani Özdemir, Seyhan; Gülcan Metin, İmamoğlu; Sadık Çekin, Aladağ; Veli Örs. Bu arada, Karaisalı, Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke ve Yumurtalık ilçe başkanlarının ise bugünlerde belirleneceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.