ENGELELİ MECLİSİNDEN İSMAİL GÜNEŞE TEŞEKKÜR

GÜNDEM 04.10.2019 - 14:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1379+ kez okundu.
 

ENGELELİ MECLİSİNDEN İSMAİL GÜNEŞE TEŞEKKÜR

  Adana kent konseyi engelli meclisinden Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor hizmetleri daire Başkanlığı görevini yapan Dr. İsmail Güneş’e desteklerinden dolayı plaket takdim edildi.   Yaklaşık 7 yıldır Adana Kent Konseyi Engelli Meclisi yürütme kurulunda olan ve engelli bireylerimiz için sayısız projelere imza atan İsmail Güneş geçtiğimiz aylarda Adana Büyükşehir Belediyesinde Bürokrat olarak göreve başlaması dolayısıyla 7 yıldır sürdürmüş olduğu Engelli MECLİSİ yürütme kurulundan işlerinin yoğunluğu dolayısıyla istifa etmişti.    Güneş’e engelliler için yapmış olduğu hizmetlerden dolayı ve yeni görevinde başarılar dilemek üzere Adana kent konseyi engelli meclisi tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.   Ziyarette Adana Kent Konseyi Genel Sekreteri Hasan Emir Kavi. Engelli Meclis Başkanı Ali Duran Karakaya, Adana Kent Konseyi Engelli Meclisi Yürütme kurulu Üyeleri ve STK başkanları katıldılar.   Plaket takdiminde Engelli Meclis Başkanı Ali Duran Karakaya yaptığı konuşmada, İsmail Güneş’in uzun yıllardır gönüllülük esası ile Adana’da özellikle Engelli derneklerin yapmış oldukları farkındalık projelerinde, büyük bir gayret ve samimiyetle yer aldığını ve bundan sonra da Adana Büyükşehir Belediyesi’nin önemli bir bürokratı olarak da biz engellilerin yanında omuz omuza olacaklarını ifade ederek teşekkür etti.  

 

Adana kent konseyi engelli meclisinden Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor hizmetleri daire Başkanlığı görevini yapan Dr. İsmail Güneş’e desteklerinden dolayı plaket takdim edildi.

 

Yaklaşık 7 yıldır Adana Kent Konseyi Engelli Meclisi yürütme kurulunda olan ve engelli bireylerimiz için sayısız projelere imza atan İsmail Güneş geçtiğimiz aylarda Adana Büyükşehir Belediyesinde Bürokrat olarak göreve başlaması dolayısıyla 7 yıldır sürdürmüş olduğu Engelli MECLİSİ yürütme kurulundan işlerinin yoğunluğu dolayısıyla istifa etmişti.

 

 Güneş’e engelliler için yapmış olduğu hizmetlerden dolayı ve yeni görevinde başarılar dilemek üzere Adana kent konseyi engelli meclisi tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

 

Ziyarette Adana Kent Konseyi Genel Sekreteri Hasan Emir Kavi. Engelli Meclis Başkanı Ali Duran Karakaya, Adana Kent Konseyi Engelli Meclisi Yürütme kurulu Üyeleri ve STK başkanları katıldılar.

 

Plaket takdiminde Engelli Meclis Başkanı Ali Duran Karakaya yaptığı konuşmada, İsmail Güneş’in uzun yıllardır gönüllülük esası ile Adana’da özellikle Engelli derneklerin yapmış oldukları farkındalık projelerinde, büyük bir gayret ve samimiyetle yer aldığını ve bundan sonra da Adana Büyükşehir Belediyesi’nin önemli bir bürokratı olarak da biz engellilerin yanında omuz omuza olacaklarını ifade ederek teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.