Etkin Demokrat Hekimler seçime hazır

GÜNDEM 06.02.2020 - 14:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1717+ kez okundu.
 

Etkin Demokrat Hekimler seçime hazır

Etkin Demokrat Hekimler 2020-2022 Döneminde Adana Tabip Odası Yönetimi için adaylarını açıkladı. Etkin Demokrat Hekimlerin Adana Tabip Odası Başkan Adayı Uzm. Dr. Selahattin Menteş oldu.   GÜÇLÜ İSİMLER VAR Etkin Demokrat Hekimlerin adayları Uzm. Dr. Selahattin Menteş başkanlığında Dr. Ahmet Suntur, Dr. Figen Doğan Güneş, Dr. Mehmet Reyhan, Dr. Figen Demir Kardeş , Dr. Nalan Kükürt ve Dr. Sedat Gül gibi birbirinden etkili ve güçlü isimlerden oluşuyor. Adana’nın tüm kesimlerce sevilen doktorlarından biri olan Uzm. Dr. Selahattin Menteş, “Benim başkan adaylığımda seçime gidiliyor olmasından gurur ve onur duyuyorum. Tabip Odamız  ve hekim arkadaşlarımın hakları için durmaksızın çalışacağım. Hekimlerin sahipleneceği bir oda zihniyeti ile Etkin Demokrat geleneğinin izinde aktif kapsayıcı, hekim haklarını önceleyen bir yönetim şekli oluşturacağız” dedi.   ÖNCELİĞİMİZ SORUNLARIN ÇÖZÜLMESİ Sağlık sisteminde yaşanan değişikliklerin ardından hekimliğin gittikçe değersizleştirilmeye çalışıldığının altını da çizen Uzm. Dr. Menteş, “Hekime ve sağlık çalışanlarına şiddet, performans sistemi, özel hastane hekimlerinin sorunları, aile hekimlerinin üzerinde korkunç iş yükü var. Önceliğimiz bu sorunların çözülmesine yönelik olacaktır. Etkin Demokrat Hekimler olarak Nisan 2020’de yapılacak seçime hazırız“ diye konuştu.          

Etkin Demokrat Hekimler 2020-2022 Döneminde Adana Tabip Odası Yönetimi için adaylarını açıkladı. Etkin Demokrat Hekimlerin Adana Tabip Odası Başkan Adayı Uzm. Dr. Selahattin Menteş oldu.

 

GÜÇLÜ İSİMLER VAR

Etkin Demokrat Hekimlerin adayları Uzm. Dr. Selahattin Menteş başkanlığında Dr. Ahmet Suntur, Dr. Figen Doğan Güneş, Dr. Mehmet Reyhan, Dr. Figen Demir Kardeş , Dr. Nalan Kükürt ve Dr. Sedat Gül gibi birbirinden etkili ve güçlü isimlerden oluşuyor.

Adana’nın tüm kesimlerce sevilen doktorlarından biri olan Uzm. Dr. Selahattin Menteş, “Benim başkan adaylığımda seçime gidiliyor olmasından gurur ve onur duyuyorum. Tabip Odamız  ve hekim arkadaşlarımın hakları için durmaksızın çalışacağım. Hekimlerin sahipleneceği bir oda zihniyeti ile Etkin Demokrat geleneğinin izinde aktif kapsayıcı, hekim haklarını önceleyen bir yönetim şekli oluşturacağız” dedi.

 

ÖNCELİĞİMİZ SORUNLARIN ÇÖZÜLMESİ

Sağlık sisteminde yaşanan değişikliklerin ardından hekimliğin gittikçe değersizleştirilmeye çalışıldığının altını da çizen Uzm. Dr. Menteş, “Hekime ve sağlık çalışanlarına şiddet, performans sistemi, özel hastane hekimlerinin sorunları, aile hekimlerinin üzerinde korkunç iş yükü var. Önceliğimiz bu sorunların çözülmesine yönelik olacaktır. Etkin Demokrat Hekimler olarak Nisan 2020’de yapılacak seçime hazırız“ diye konuştu.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.