“Gün, milliyetçilerin elele yürüme günüdür”

SİYASET 29.09.2020 - 16:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2599+ kez okundu.
 

“Gün, milliyetçilerin elele yürüme günüdür”

Milliyetçi Hareket Partisi Adana milletvekili Muharrem Varlı, Adana il başkanlığı seçimlerini değerlendirdi:
  ADANA  /  EGEMEN - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana milletvekili Muharrem Varlı, MHP’nin kendi içindeki seçim yarışlarında “kazanan-kaybeden” olmayacağını belirterek, “Adana’da yapılan seçimde kendisini Milliyetçi-Ülkücü gören tüm arkadaşlarımız kazanmıştır. Gün, daha iyi bir geleceğe elele yürüme günüdür” dedi.  AYNI DAVAYA GÖNÜL VERMİŞİZ KAYBEDEN-KAZANAN YOK! Varlı, gazetemize geçen hafta yapılan MHP Adana İl kongresini değerlendirdi. MHP’nin mevcut başkanı Bünyamin Avcı ile eski il başkanlarından Mustafa İzgioğlu’nun seviyeli bir seçime imza attıklarını kaydeden Muharrem Varlı, seçimde yarışan iki aday ile kongreye katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Varlı, “Çok kalabalık ve coşkulu bir kongre süreci yaşadık. Gerek ilçe kongrelerimiz gerekse il kongremiz milliyetçi-ülkücü harekete yakışan şekilde gerçekleşmiştir. Neticede her seçimin kazanan ve kaybedeni mutlaka vardır ancak milliyetçi -ülkücü camiada hiçbir seçimde kaybeden yoktur. Çünkü biz aynı davaya gönül vermiş, merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in çizdiği ve Sayın Genel başkanımız, liderimiz Devlet Bahçeli’nin devam ettirdiği bir yolun dava arkadaşlarıyız” ifadelerini kullandı.  HER DAVA ARKADAŞIM YANINDA BENİ BULACAK  MHP Adana milletvekili Muharrem Varlı, şöyle devam etti: “Bütün ülkücü arkadaşlarımızı kucaklıyoruz ve daha sıkı kenetlenerek çalışmayı sürdüreceğiz. Adanalı bir vekil olarak ben bundan öncesinde olduğu gibi, bundan sonra da her dava kardeşimin, arkadaşımın yanında bulacağı bir milletvekili olmayı sürdüreceğim, kimsenin şüphesi olmasın. Partimizi Adana’da büyütmenin, bilge liderimizin milli mücadele ruhuyla izlediği milli siyasete buradan güç aktarmanın çabasını vereceğiz.”
Milliyetçi Hareket Partisi Adana milletvekili Muharrem Varlı, Adana il başkanlığı seçimlerini değerlendirdi:

 


ADANA  /  EGEMEN - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana milletvekili Muharrem Varlı, MHP’nin kendi içindeki seçim yarışlarında “kazanan-kaybeden” olmayacağını belirterek, “Adana’da yapılan seçimde kendisini Milliyetçi-Ülkücü gören tüm arkadaşlarımız kazanmıştır. Gün, daha iyi bir geleceğe elele yürüme günüdür” dedi. 
AYNI DAVAYA GÖNÜL VERMİŞİZ KAYBEDEN-KAZANAN YOK!
Varlı, gazetemize geçen hafta yapılan MHP Adana İl kongresini değerlendirdi. MHP’nin mevcut başkanı Bünyamin Avcı ile eski il başkanlarından Mustafa İzgioğlu’nun seviyeli bir seçime imza attıklarını kaydeden Muharrem Varlı, seçimde yarışan iki aday ile kongreye katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Varlı, “Çok kalabalık ve coşkulu bir kongre süreci yaşadık. Gerek ilçe kongrelerimiz gerekse il kongremiz milliyetçi-ülkücü harekete yakışan şekilde gerçekleşmiştir. Neticede her seçimin kazanan ve kaybedeni mutlaka vardır ancak milliyetçi -ülkücü camiada hiçbir seçimde kaybeden yoktur. Çünkü biz aynı davaya gönül vermiş, merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in çizdiği ve Sayın Genel başkanımız, liderimiz Devlet Bahçeli’nin devam ettirdiği bir yolun dava arkadaşlarıyız” ifadelerini kullandı. 
HER DAVA ARKADAŞIM YANINDA BENİ BULACAK 
MHP Adana milletvekili Muharrem Varlı, şöyle devam etti: “Bütün ülkücü arkadaşlarımızı kucaklıyoruz ve daha sıkı kenetlenerek çalışmayı sürdüreceğiz. Adanalı bir vekil olarak ben bundan öncesinde olduğu gibi, bundan sonra da her dava kardeşimin, arkadaşımın yanında bulacağı bir milletvekili olmayı sürdüreceğim, kimsenin şüphesi olmasın. Partimizi Adana’da büyütmenin, bilge liderimizin milli mücadele ruhuyla izlediği milli siyasete buradan güç aktarmanın çabasını vereceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.