GÜNDOĞDU ŞAMPİYON

SPOR 17.01.2018 - 14:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2349+ kez okundu.
 

GÜNDOĞDU ŞAMPİYON

  Okul sporlarının lideri Adana Gündoğdu Koleji (AGK) Lise Kız Basketbol takımı, Genç Kızlar kategorisinde Adana şampiyonu oldu. Kırmızı-Beyazlı kızlar, final maçında Seyhan İMKB Anadolu Lisesini 106-68 yenerek birincilik kürsüsüne çıktı. AGK’lı basketbolcular, kendilerine destek veren taraftarlarına teşekkür ettiler. Lise Kız Basketbol Takımı Antrenörü Emrah Kayataş, Mart ayında yeri daha sonra belli olacak Türkiye Şampiyonası Grup Maçlarında Adana’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini belirterek, “Öncelikle şampiyon olan sporcularımızı yürekten kutluyorum. Bizlere her zaman destek olan idarecilerimize, öğretmenlerimize, öğrenci arkadaşlarımıza ve teknik ekibimize teşekkür ederim. Türkiye Şampiyonasında ilimizi ve okulumuzu en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın” dedi. 

 

Okul sporlarının lideri Adana Gündoğdu Koleji (AGK) Lise Kız Basketbol takımı, Genç Kızlar kategorisinde Adana şampiyonu oldu. Kırmızı-Beyazlı kızlar, final maçında Seyhan İMKB Anadolu Lisesini 106-68 yenerek birincilik kürsüsüne çıktı. AGK’lı basketbolcular, kendilerine destek veren taraftarlarına teşekkür ettiler.
Lise Kız Basketbol Takımı Antrenörü Emrah Kayataş, Mart ayında yeri daha sonra belli olacak Türkiye Şampiyonası Grup Maçlarında Adana’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini belirterek, “Öncelikle şampiyon olan sporcularımızı yürekten kutluyorum. Bizlere her zaman destek olan idarecilerimize, öğretmenlerimize, öğrenci arkadaşlarımıza ve teknik ekibimize teşekkür ederim. Türkiye Şampiyonasında ilimizi ve okulumuzu en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.