HAYDİ ŞİMŞEK HAYDİ KAPLAN ŞİMDİ!

SPOR 08.02.2020 - 15:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2542+ kez okundu.
 

HAYDİ ŞİMŞEK HAYDİ KAPLAN ŞİMDİ!

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adana'nın iki takımı bugün 61. kez karşı karşıya gelecek. Ezeli rekabette kazanın kim olacağı bilinmiyor ancak herkes 'dostluk kazansın' diyor. Adana Demirspor ile Adanaspor bugün saat 19.00'da 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda karşı karşıya gelecek. AKLINDA SÜPER LİG VAR Süper lige çıkmanın hesaplarını yapan Teknik Direktör Uğur Tütüneker yönetimindeki Adana Demirspor, 31 puanla ligin 4. sırasında yeralıyor. Tütüneker, karşılaşmada çok dikkatli olmaları gerektiğini belirterek, derbinin centilmenlik içerisinde geçmesini diliyor. ÇEMBERDEN ÇIKARMA HESAPLARI Engin İpekoğlu ile yollarını ayıran Adanaspor'da ise takımın başına geçen Teknik Direktör Eyüp Arın, takımını küme düşme çemberinden çıkarmanın planlarını yapıyor. ADANASPOR ÖNDE Ezeli rekabette bugüne kadarki 60 maçta, Adanaspor 22 galibiyet aldı, 15 kez ise rakibine yenildi, 23 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adana'nın iki takımı bugün 61. kez karşı karşıya gelecek. Ezeli rekabette kazanın kim olacağı bilinmiyor ancak herkes 'dostluk kazansın' diyor. Adana Demirspor ile Adanaspor bugün saat 19.00'da 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

AKLINDA SÜPER LİG VAR

Süper lige çıkmanın hesaplarını yapan Teknik Direktör Uğur Tütüneker yönetimindeki Adana Demirspor, 31 puanla ligin 4. sırasında yeralıyor. Tütüneker, karşılaşmada çok dikkatli olmaları gerektiğini belirterek, derbinin centilmenlik içerisinde geçmesini diliyor.

ÇEMBERDEN ÇIKARMA HESAPLARI

Engin İpekoğlu ile yollarını ayıran Adanaspor'da ise takımın başına geçen Teknik Direktör Eyüp Arın, takımını küme düşme çemberinden çıkarmanın planlarını yapıyor.

ADANASPOR ÖNDE

Ezeli rekabette bugüne kadarki 60 maçta, Adanaspor 22 galibiyet aldı, 15 kez ise rakibine yenildi, 23 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.