HAYDİ ŞİMŞEK HAYDİ ŞİMŞEK HAYDİ!

SPOR 27.07.2020 - 14:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2559+ kez okundu.
 

HAYDİ ŞİMŞEK HAYDİ ŞİMŞEK HAYDİ!

  TFF 1. Lig’de Play-Off yarı final rövanş maçında Bursaspor'u 4-1’lik skorla mağlup eden Adana Demirspor, finalde Fatih Karagümrük ile 30 Temmuz Perşembe günü karşı karşıya gelecek. Mavi lacivertliler, bu sezon karşı karşıya geldiği Fatih Karagümrük’ü ne kendi sahasında ne deplasmanda yendi. Adana Demirspor Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak, “İnşallah Süper Lig’e çıkar, gülen taraf oluruz” dedi.   Adana Demirspor, ilk maçta 0-0 berabere kaldığı Bursaspor'u 55. dakikada Erkan Zengin, 78. dakikada Rassoul, 88. dakikada Berk ve 90+7. dakikada Mehmet Akyüz'ün attığı gollerle 4-1 mağlup etti. Fatih Karagümrük ise sahasında 3-3 berabere kaldığı rakibini deplasmanda, Erik Sabo’nun 71. dakikada attığı golle 1-0 yenmeyi başarıp finale yükseldi.   Adana Demirspor, TFF 1. Lig’in 9. haftasında kendi sahasında karşılaştığı Fatih Karagümrük ile 1-1’lik skorla berabere kaldı. Mavi lacivertliler, 26. haftada ise deplasmanda 2-2’lik skorla berabere kaldı.

 

TFF 1. Lig’de Play-Off yarı final rövanş maçında Bursaspor'u 4-1’lik skorla mağlup eden Adana Demirspor, finalde Fatih Karagümrük ile 30 Temmuz Perşembe günü karşı karşıya gelecek. Mavi lacivertliler, bu sezon karşı karşıya geldiği Fatih Karagümrük’ü ne kendi sahasında ne deplasmanda yendi. Adana Demirspor Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak, “İnşallah Süper Lig’e çıkar, gülen taraf oluruz” dedi.

 

Adana Demirspor, ilk maçta 0-0 berabere kaldığı Bursaspor'u 55. dakikada Erkan Zengin, 78. dakikada Rassoul, 88. dakikada Berk ve 90+7. dakikada Mehmet Akyüz'ün attığı gollerle 4-1 mağlup etti. Fatih Karagümrük ise sahasında 3-3 berabere kaldığı rakibini deplasmanda, Erik Sabo’nun 71. dakikada attığı golle 1-0 yenmeyi başarıp finale yükseldi.

 

Adana Demirspor, TFF 1. Lig’in 9. haftasında kendi sahasında karşılaştığı Fatih Karagümrük ile 1-1’lik skorla berabere kaldı. Mavi lacivertliler, 26. haftada ise deplasmanda 2-2’lik skorla berabere kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.