İki bayramı birden yaşadılar

GÜNDEM 28.07.2020 - 16:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1271+ kez okundu.
 

İki bayramı birden yaşadılar

  Ocak ayındaki aşırı yağışlarda meydana gelen heyelanda evleri oturulamaz hale gelen Tik ailesi yeni evine kavuştu. Heyelan sonrası evinin yıkılmasını istemeyen aile Başkan Soner Çetin’in yeni ev sözü ile direnmekten vazgeçmişti. Başkan Soner Çetin’in yeni evini teslim ettiği aile gözyaşları içinde anahtarı teslim aldı. Alkışlarla karşılanan Başkan Soner Çetin, alkışlar ve dualarla uğurlandı. Evleri yıkılan aileye yeni ev sözü veren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, bu sözünü tuttu ve Tik Ailesi yeni evine kavuştu. YIKIMA DİRENMİŞLERDİ Ocak ayındaki yoğun yağışlarda Karslılar Mahallesi 82093 Sokakta Hatun-Ali Tik çiftinin yaşadığı ev heyelan nedeniyle ağır hasar gördü. Adana Valiliği olası bir can kaybı yaşanmaması için Çukurova Belediyesi’nden binanın hemen yıkılmasını istedi. Ancak kalacak yeri olmayan aile yıkıma direndi. Bunun üzerine Karslılar Mahallesi’ne giden Başkan Soner Çetin, aileyi ikna etmeye çalıştı. Ailenin kalacak yerleri olmadığını söylemesi üzerine Başkan Soner Çetin, “Size söz veriyorum. Bakanlığa yazı yazacağım. Olmadı evinizi ben kendim yapacağım” dedi. Aile bunun üzerine ikna oldu ve 10 Ocak’ta yıkım çalışmaları başladı. ANAHTARI EVİN HANIMINA TESLİM ETTİ Ağır hasarlı evin yıkımının bitirilmesinin ardından Başkan Soner Çetin, verdiği sözü tutarak aileye yeni ev yapılması talimatını verdi. Birkaç ay içinde bitirilen ev Soner Çetin tarafından aileye teslim edildi. Mahalleye gelişinde ev sahipleri Hatun-Ali Tik ve mahalle sakinleri tarafından alkışlarla karşılanan Başkan Soner Çetin, yeni evin anahtarını Hatun Tik’e teslim etti. SÖZ TUTULMAK İÇİN VERİLİR Aile üyeleriyle birlikte yeni evi gezen Başkan Soner Çetin, “Şu anda çok mutluyum. Sizin mutlu olmanız beni de inanılmaz mutlu ediyor. O zaman size üzülmemeniz gerektiğini, her şeyin bir çözümünün bulunacağını söylemiştim. Evinizde ağır hasar vardı. İçinde bulunduğunuz durum beni çok üzmüştü. Ama çok şükür verdiğim sözü tuttum ve size yeni evinizi teslim ettim. Söz verdiğinizde sözünüzü yerine getirmelisiniz. Yerine getiremeyecekseniz hiç söz vermeyeceksiniz” dedi. BU MİLLETE BÖYLE BAŞKAN YAKIŞIR Hatun Tik de yeni evine kavuştuktan sonra duygularını gözyaşları içinde ifade etti. “Soner Başkan’dan Allah razı olsun” ifadesini kullanan Hatun Tik, “Sözünün eri bir başkan. Bundan sonra her zaman yanındayız. Bizim ev yapma imkanımız yoktu. Evimiz eskisinden de güzel oldu. Bu millete böyle başkan lazım. Çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Başkan Soner Çetin, alkışlarla karşılandığı mahalleden yine alkışlar ve dualarla uğurlandı.

 

Ocak ayındaki aşırı yağışlarda meydana gelen heyelanda evleri oturulamaz hale gelen Tik ailesi yeni evine kavuştu. Heyelan sonrası evinin yıkılmasını istemeyen aile Başkan Soner Çetin’in yeni ev sözü ile direnmekten vazgeçmişti. Başkan Soner Çetin’in yeni evini teslim ettiği aile gözyaşları içinde anahtarı teslim aldı. Alkışlarla karşılanan Başkan Soner Çetin, alkışlar ve dualarla uğurlandı.

Evleri yıkılan aileye yeni ev sözü veren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, bu sözünü tuttu ve Tik Ailesi yeni evine kavuştu.

YIKIMA DİRENMİŞLERDİ

Ocak ayındaki yoğun yağışlarda Karslılar Mahallesi 82093 Sokakta Hatun-Ali Tik çiftinin yaşadığı ev heyelan nedeniyle ağır hasar gördü. Adana Valiliği olası bir can kaybı yaşanmaması için Çukurova Belediyesi’nden binanın hemen yıkılmasını istedi. Ancak kalacak yeri olmayan aile yıkıma direndi. Bunun üzerine Karslılar Mahallesi’ne giden Başkan Soner Çetin, aileyi ikna etmeye çalıştı. Ailenin kalacak yerleri olmadığını söylemesi üzerine Başkan Soner Çetin, “Size söz veriyorum. Bakanlığa yazı yazacağım. Olmadı evinizi ben kendim yapacağım” dedi. Aile bunun üzerine ikna oldu ve 10 Ocak’ta yıkım çalışmaları başladı.

ANAHTARI EVİN HANIMINA TESLİM ETTİ

Ağır hasarlı evin yıkımının bitirilmesinin ardından Başkan Soner Çetin, verdiği sözü tutarak aileye yeni ev yapılması talimatını verdi. Birkaç ay içinde bitirilen ev Soner Çetin tarafından aileye teslim edildi. Mahalleye gelişinde ev sahipleri Hatun-Ali Tik ve mahalle sakinleri tarafından alkışlarla karşılanan Başkan Soner Çetin, yeni evin anahtarını Hatun Tik’e teslim etti.

SÖZ TUTULMAK İÇİN VERİLİR

Aile üyeleriyle birlikte yeni evi gezen Başkan Soner Çetin, “Şu anda çok mutluyum. Sizin mutlu olmanız beni de inanılmaz mutlu ediyor. O zaman size üzülmemeniz gerektiğini, her şeyin bir çözümünün bulunacağını söylemiştim. Evinizde ağır hasar vardı. İçinde bulunduğunuz durum beni çok üzmüştü. Ama çok şükür verdiğim sözü tuttum ve size yeni evinizi teslim ettim. Söz verdiğinizde sözünüzü yerine getirmelisiniz. Yerine getiremeyecekseniz hiç söz vermeyeceksiniz” dedi.

BU MİLLETE BÖYLE BAŞKAN YAKIŞIR

Hatun Tik de yeni evine kavuştuktan sonra duygularını gözyaşları içinde ifade etti. “Soner Başkan’dan Allah razı olsun” ifadesini kullanan Hatun Tik, “Sözünün eri bir başkan. Bundan sonra her zaman yanındayız. Bizim ev yapma imkanımız yoktu. Evimiz eskisinden de güzel oldu. Bu millete böyle başkan lazım. Çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Soner Çetin, alkışlarla karşılandığı mahalleden yine alkışlar ve dualarla uğurlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.