İlk “Yeşil” pasaport başvurusunu Avukat Bekis yaptı

GÜNDEM 05.02.2020 - 17:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2658+ kez okundu.
 

İlk “Yeşil” pasaport başvurusunu Avukat Bekis yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Yargı Reformu Paketi'nin ardından avukatlar için Yeşil pasaport uygulaması resmen başlatıldı. Adana’da ilk yeşil pasaport başvurusunu Avukat Sebahattin Bekis gerçekleştirdi.  15 YILI DOLDURMA ŞARTI Bordo pasaporttan farklı olarak en fazla 5 yıl geçerlilik süresine ve daha fazla dolaşıma izin veren Yeşil pasaport için meslekte 15 yılını doldurma şartı bunuyor. Başvurular İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü’ne yapılıyor. Avukat Sebahattin Bekis, Adana İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Hüsamettin Erkınay’a buşvuruda bulunarak işlemini gerçekleştirdi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Yargı Reformu Paketi'nin ardından avukatlar için Yeşil pasaport uygulaması resmen başlatıldı. Adana’da ilk yeşil pasaport başvurusunu Avukat Sebahattin Bekis gerçekleştirdi. 
15 YILI DOLDURMA ŞARTI
Bordo pasaporttan farklı olarak en fazla 5 yıl geçerlilik süresine ve daha fazla dolaşıma izin veren Yeşil pasaport için meslekte 15 yılını doldurma şartı bunuyor. Başvurular İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü’ne yapılıyor. Avukat Sebahattin Bekis, Adana İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Hüsamettin Erkınay’a buşvuruda bulunarak işlemini gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.