İREM, İSMAİL ÇİFTİNE MUHTEŞEM DÜĞÜN TÖRENİ

11.11.2019 - 15:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3404+ kez okundu.
 

İREM, İSMAİL ÇİFTİNE MUHTEŞEM DÜĞÜN TÖRENİ

  Ceyhan Kent Konseyi başkanı Selahattin Güler’in Biricik Oğlu İsmail Güler ile Müstakbel Gelini İrem Turan Ceyhan Devlet Bahçeli tesislerinde yapılan görkemli düğün töreni ile dünya evine girdiler. Damadın Anne ve Babası Selahattin, Fatma Güler çifti, Gelinin Anne ve Babası Arzu, Mustafa Turan çifti biricik evlatlarının mutluluğunu görmenin hazzını yaşadılar Güler ailesinin düğün törenleri için Ceyhan Devlet Bahçeli tesislerini adeta 5 yıldızlı otel görünümünü sağlayan Open şirketinin organizasyonundaki görkemli düğün töreninde Güler ve Turan aileleri misafirlerle tek, tek ilgilendiler. İrem, İsmail çiftinin muhteşem düğün törenlerinde akraba ve dostlarının yanı sivil toplum kuruluşları sıra iş ve siyaset dünyasından davetliler Güler ve Turan ailelerinin mutluluklarını paylaştılar. NİKÂHI BAŞKAN KADİR AYDAR KIYDI Güler ve Turan ailesinin biricik evlatlar İsmail, İrem çiftinin nikâhlarını Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar kıydı ve genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyerek bir yastıkta kocamalarını temenni etti. Genç Çiftin nikâh şahitliklerini Ceyhan belediye meclis üyesi Umut Topal ile iş adamı Kenan Dündar yaptı. Nikâhın ardından Ceyhan Belediye başkanı Kadir Aydar genç çiftin nikah cüzdanı Ceyhan Kent Konseyi başkanı aynı zamanda damadın babası olan Selahattin Güler Nikah cüzdanını müstakbel gelini İren Güler’e verdi. Başkan Güler düğün için gelen tüm misafirlere teşekkür etti. KONUKLAR GECENİN MUHTEŞEM ÇİFTİNİ PİSTTE YALNIZ BIRAKMADI Nikahın ardından Düğüne katılan davetliler yöresel müzikler eşliğinde oyunlarla Çiçeği burnundaki genç çifti yalnız bırakmadılar, Gecenin muhteşem çifti İrem ve İsmail Güler çiftinin gece boyunca mutlulukları adeta gözlerinden okunurken diğer taraftan ise gecenin Çiceği burnundaki çifti konukları’da unutmayarak konuklarla’da tek, tek, ilgilenerek gecenin ilgi odağı oldular. İŞADAMLARI, STK VE SİYASET DÜNYASINI BİR ARADAYDI İrem,İsmail Güler Çiftinin muhteşem düğünlerine Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Adana Esnaf Odalar birliği yönetim kurulu üyeleri,Ticaret Borsası başkanı Mustafa Aydar ve meclis başkanı Ali Cem Sandıkçı,Ceyhan Esnaf Kefalet ve kredi kooperatif başkanı İbrahim İkidağ Ulaştırma Esnaf Odası başkanı Ünal Kurt, 6 Ocak Esnaf odası Selçuk Kanlı,Bakklallar odası başkanı Ahmet tontu,Ceyhan Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye meclis üyeleri, Kooperatif başkanı Cemal Arsan ve yönetim kurulu,Ceyhan ,Doğan spor başkanı Ayhan Apak,iş adamları ile çok sayıda davetli katıldı.

 

Ceyhan Kent Konseyi başkanı Selahattin Güler’in Biricik Oğlu İsmail Güler ile Müstakbel Gelini İrem Turan Ceyhan Devlet Bahçeli tesislerinde yapılan görkemli düğün töreni ile dünya evine girdiler. Damadın Anne ve Babası Selahattin, Fatma Güler çifti, Gelinin Anne ve Babası Arzu, Mustafa Turan çifti biricik evlatlarının mutluluğunu görmenin hazzını yaşadılar
Güler ailesinin düğün törenleri için Ceyhan Devlet Bahçeli tesislerini adeta 5 yıldızlı otel görünümünü sağlayan Open şirketinin organizasyonundaki görkemli düğün töreninde Güler ve Turan aileleri misafirlerle tek, tek ilgilendiler. İrem, İsmail çiftinin muhteşem düğün törenlerinde akraba ve dostlarının yanı sivil toplum kuruluşları sıra iş ve siyaset dünyasından davetliler Güler ve Turan ailelerinin mutluluklarını paylaştılar.
NİKÂHI BAŞKAN KADİR AYDAR KIYDI
Güler ve Turan ailesinin biricik evlatlar İsmail, İrem çiftinin nikâhlarını Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar kıydı ve genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyerek bir yastıkta kocamalarını temenni etti. Genç Çiftin nikâh şahitliklerini Ceyhan belediye meclis üyesi Umut Topal ile iş adamı Kenan Dündar yaptı. Nikâhın ardından Ceyhan Belediye başkanı Kadir Aydar genç çiftin nikah cüzdanı Ceyhan Kent Konseyi başkanı aynı zamanda damadın babası olan Selahattin Güler Nikah cüzdanını müstakbel gelini İren Güler’e verdi. Başkan Güler düğün için gelen tüm misafirlere teşekkür etti.
KONUKLAR GECENİN MUHTEŞEM ÇİFTİNİ PİSTTE YALNIZ BIRAKMADI
Nikahın ardından Düğüne katılan davetliler yöresel müzikler eşliğinde oyunlarla Çiçeği burnundaki genç çifti yalnız bırakmadılar, Gecenin muhteşem çifti İrem ve İsmail Güler çiftinin gece boyunca mutlulukları adeta gözlerinden okunurken diğer taraftan ise gecenin Çiceği burnundaki çifti konukları’da unutmayarak konuklarla’da tek, tek, ilgilenerek gecenin ilgi odağı oldular.
İŞADAMLARI, STK VE SİYASET DÜNYASINI BİR ARADAYDI
İrem,İsmail Güler Çiftinin muhteşem düğünlerine Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Adana Esnaf Odalar birliği yönetim kurulu üyeleri,Ticaret Borsası başkanı Mustafa Aydar ve meclis başkanı Ali Cem Sandıkçı,Ceyhan Esnaf Kefalet ve kredi kooperatif başkanı İbrahim İkidağ Ulaştırma Esnaf Odası başkanı Ünal Kurt, 6 Ocak Esnaf odası Selçuk Kanlı,Bakklallar odası başkanı Ahmet tontu,Ceyhan Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye meclis üyeleri, Kooperatif başkanı Cemal Arsan ve yönetim kurulu,Ceyhan ,Doğan spor başkanı Ayhan Apak,iş adamları ile çok sayıda davetli katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.