İş dünyasının merkezinde artık ‘iyi yaşam’ var

09.06.2018 - 08:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2702+ kez okundu.
 

İş dünyasının merkezinde artık ‘iyi yaşam’ var

    Dünyayı etkisi altına alan “iyi yaşam” kavramı, haziran ayının ikinci cumartesi gününde “Global Wellness Day” ile anlam kazanıyor. “İyi yaşam” hareketinin iş dünyasının merkezinde konumlandığını belirten Sodexo Entegre Hizmet Yönetimi CEO’su Ahmet Zeytinoğlu, “Çalışanlar artık yaşam kalitelerini geliştirecek iş yerleri bekliyor. Sunduğumuz hizmetlerle daha mutlu çalışma alanları yaratıyor, çalışanlara sesleniyoruz” dedi. Dünyada büyük destek gören “iyi yaşam” hareketi, iş yaşamında da büyük destek görüyor. Her yıl haziran ayının ikinci cumartesi günü kutlanan “Global Wellness Day” ile bu kavram destekleniyor. Sodexo’nun dünya çapında 80 ülkede, her gün 75 milyon kişiye hizmet verdiğini belirten Sodexo Entegre Hizmet Yönetimi CEO’su Ahmet Zeytinoğlu, “Çalışanların iş yerlerinden beklentileri değişiyor. Artık yaşam kalitesini geliştirecek iş yerleri bekleniyor. Sunduğumuz hizmetlerle daha mutlu çalışma alanları yaratarak çalışanların beklentilerini karşılıyoruz” dedi. Türkiye’nin en prestijli şirketlerine yaşam kalitesi hizmeti sunuyoruz Türkiye’nin en prestijli şirketlerine ve kamu kuruluşlarına yaşam kalitesi hizmetleri sunduklarını anlatan Ahmet Zeytinoğlu, “Hizmet verdiğimiz tüm noktalarda çalışanların damak tatlarına uygun lezzetli ve sağlıklı menüleri onlar için tasarladığımız özel mekanlarda sunuyor, ortak alanların temizliğinden, bahçelerinin bakımına kadar her detayı özel olarak planlıyoruz. Bu sayede hem damağa hem de ruha hitap ediyor, iş ortaklarımıza daha mutlu çalışma alanları yaratmaları için destek oluyoruz” diye konuştu. Sodexo’nun Global Wellness Day kapsamında yayınladığı Wellness 3.0 raporundan ön plana çıkan noktalar şöyle: İşimi yapıyorum-maaşımı alıyorum anlayışı artık geride kaldı. Bugünün çalışanları kendilerine verilen değeri ortaya koyacak ve sağlıklarını koruyacak yeni bir yaklaşım arayışındalar. Yeni nesil çalışanlar, işverenlerinden sağlığa önem veren bir kültür geliştirmelerini, zindeliği artıracak girişimler ve programlar belirlemelerini bekliyorlar. Artık çalışan sağlığına ve çalışan güvenliğine odaklanan şirketler daha başarılı oluyor.    

 

 

Dünyayı etkisi altına alan “iyi yaşam” kavramı, haziran ayının ikinci cumartesi gününde “Global Wellness Day” ile anlam kazanıyor. “İyi yaşam” hareketinin iş dünyasının merkezinde konumlandığını belirten Sodexo Entegre Hizmet Yönetimi CEO’su Ahmet Zeytinoğlu, “Çalışanlar artık yaşam kalitelerini geliştirecek iş yerleri bekliyor. Sunduğumuz hizmetlerle daha mutlu çalışma alanları yaratıyor, çalışanlara sesleniyoruz” dedi.

Dünyada büyük destek gören “iyi yaşam” hareketi, iş yaşamında da büyük destek görüyor. Her yıl haziran ayının ikinci cumartesi günü kutlanan “Global Wellness Day” ile bu kavram destekleniyor. Sodexo’nun dünya çapında 80 ülkede, her gün 75 milyon kişiye hizmet verdiğini belirten Sodexo Entegre Hizmet Yönetimi CEO’su Ahmet Zeytinoğlu, “Çalışanların iş yerlerinden beklentileri değişiyor. Artık yaşam kalitesini geliştirecek iş yerleri bekleniyor. Sunduğumuz hizmetlerle daha mutlu çalışma alanları yaratarak çalışanların beklentilerini karşılıyoruz” dedi.

Türkiye’nin en prestijli şirketlerine yaşam kalitesi hizmeti sunuyoruz

Türkiye’nin en prestijli şirketlerine ve kamu kuruluşlarına yaşam kalitesi hizmetleri sunduklarını anlatan Ahmet Zeytinoğlu, “Hizmet verdiğimiz tüm noktalarda çalışanların damak tatlarına uygun lezzetli ve sağlıklı menüleri onlar için tasarladığımız özel mekanlarda sunuyor, ortak alanların temizliğinden, bahçelerinin bakımına kadar her detayı özel olarak planlıyoruz. Bu sayede hem damağa hem de ruha hitap ediyor, iş ortaklarımıza daha mutlu çalışma alanları yaratmaları için destek oluyoruz” diye konuştu.

Sodexo’nun Global Wellness Day kapsamında yayınladığı Wellness 3.0 raporundan ön plana çıkan noktalar şöyle:

  • İşimi yapıyorum-maaşımı alıyorum anlayışı artık geride kaldı. Bugünün çalışanları kendilerine verilen değeri ortaya koyacak ve sağlıklarını koruyacak yeni bir yaklaşım arayışındalar.
  • Yeni nesil çalışanlar, işverenlerinden sağlığa önem veren bir kültür geliştirmelerini, zindeliği artıracak girişimler ve programlar belirlemelerini bekliyorlar.
  • Artık çalışan sağlığına ve çalışan güvenliğine odaklanan şirketler daha başarılı oluyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.