İŞSİZLİK ‘ENERJİ’ İLE AZALACAK!

GÜNDEM 12.01.2018 - 14:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1714+ kez okundu.
 

İŞSİZLİK ‘ENERJİ’ İLE AZALACAK!

  Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Ceyhan Enerji İhtisas Bölgesi’nin tamamlanmasıyla işsizlik sorununun büyük ölçüde azalacağını söyledi.  YENİ HASTANELER GELİYOR Demirtaş, merkezdeki muhtar ve vatandaşlarla Valilik Toplantı Salonu'nda bir araya geldi. Demirtaş,  1550 yatak kapasiteli Adana Şehir Hastanesi'nin hizmete girmesiyle sağlık alanında bölgesel bir çekim merkezi oluştuğunu dile getirdi.  Demirtaş, Yüreğir ilçesine bağlı Karataş yolunda 100 yataklı yeni bir devlet hastanesi yapılması yönündeki çalışmaların hızla sürdüğünü, Seyhan ilçesine 150 yataklı yeni bir devlet hastanesinin yapılacağını müjdeledi.  PROJEDEKİ AŞAMALARI ANLATTI  Vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Demirtaş, Ceyhan Enerji İhtisas Bölgesi'nin tamamlanmasıyla Adana'nın işsizlik sorununun büyük ölçüde azalacağını dile getirdi.  Ceyhan Enerji İhtisas Bölgesi'nin yapılması muhtemel rafineri ve petro-kimya tesisleri ile Adana'nın gelecekteki en önemli projesi olarak ön plana çıktığına dikkat çeken Demirtaş, projede gelinen aşama ile ilgili de bilgi verdi.  ÇÖZÜMLE YAKINDAN İLGİNİYORUM  Adana'ya geldiği günden bu yana vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösterdiğini aktaran Vali Demirtaş, daha sonra kendisine iletilen talepleri dinledi, sorunların çözümüne ilişkin kurum müdürlerine talimat verdi.

 

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Ceyhan Enerji İhtisas Bölgesi’nin tamamlanmasıyla işsizlik sorununun büyük ölçüde azalacağını söyledi. 
YENİ HASTANELER GELİYOR
Demirtaş, merkezdeki muhtar ve vatandaşlarla Valilik Toplantı Salonu'nda bir araya geldi. Demirtaş,  1550 yatak kapasiteli Adana Şehir Hastanesi'nin hizmete girmesiyle sağlık alanında bölgesel bir çekim merkezi oluştuğunu dile getirdi.  Demirtaş, Yüreğir ilçesine bağlı Karataş yolunda 100 yataklı yeni bir devlet hastanesi yapılması yönündeki çalışmaların hızla sürdüğünü, Seyhan ilçesine 150 yataklı yeni bir devlet hastanesinin yapılacağını müjdeledi. 
PROJEDEKİ AŞAMALARI ANLATTI 
Vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Demirtaş, Ceyhan Enerji İhtisas Bölgesi'nin tamamlanmasıyla Adana'nın işsizlik sorununun büyük ölçüde azalacağını dile getirdi.  Ceyhan Enerji İhtisas Bölgesi'nin yapılması muhtemel rafineri ve petro-kimya tesisleri ile Adana'nın gelecekteki en önemli projesi olarak ön plana çıktığına dikkat çeken Demirtaş, projede gelinen aşama ile ilgili de bilgi verdi. 
ÇÖZÜMLE YAKINDAN İLGİNİYORUM 
Adana'ya geldiği günden bu yana vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösterdiğini aktaran Vali Demirtaş, daha sonra kendisine iletilen talepleri dinledi, sorunların çözümüne ilişkin kurum müdürlerine talimat verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.