Kenevir ve bor artık kişisel bakım ve gıdada!

GÜNDEM 09.02.2020 - 17:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2010+ kez okundu.
 

Kenevir ve bor artık kişisel bakım ve gıdada!

  Kenevir ve bor madeniyle ürünler yapan Medirevo Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Hamaratlar, “Kenevir ve boru çaya kahveye, tüm beslenme desteklerine vitaminlere, tüm kozmetik, deterjan ve içilebilir yağlara ekleyen dünyada ilk şirketiz” dedi.  ADANA’DA ETKİNLİĞE KATILDI Kişisel bakım, temizlik, kozmetik, beslenme destek gruplarında  doğrudan satış yapan Medirevo’nun Adana Şirinpark Otel’deki etkinliğine katılan Medirevo Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Hamaratlar, dünyadaki bor rezervlerinin yüzde 74’ünün Türkiye’de olduğunu belirterek, “Ülkemizde bir bor efsanesi var. Bor madeniyle ilgili yıllarca Ulusal Bor Enstitüsü ile devlet büyüklerimiz çok ciddi araştırmalar yaptı, harika ürünler ortaya çıkardılar. Tarihte adı geçen birinci ürün kenevirdir. Arpa, buğday, zeytin ve kenevir. Biz keneviri dünyada ilk kez çaya, kahveye, tüm vitaminlere, tüm deterjan ve içilebilir yağlara ekleyen ilk ve tek şirketiz. Bor madenini ayrıştırıp hammadde çıkaran bir şirketiz” diye konuştu.   BAHÇECİ: DÜNYADA İLKLERE İMZA ATTIK Medirevo Kurucu Uzmanı Seval Bugay Bahçeci de dünyada ilklere imza attıklarını söyledi. Bahçeci, “Medirevo dünyaya açılıyor. Almanya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Azerbaycan gibi bir çok ülkede faaliyet göstermekteyiz. Medirevo’nun uluslararası alana taşınması çok önemlidir” dedi.  DOĞANAY: HEDEFİMİZ SAĞLIKTA DEVRİM YAPMAK  Kurucu Uzman Elif Doğanay ise doğrudan satış sektörü içerisinde dünyada 5 bine yakın firma varken ilkleri Medirevo olarak yaşatmanın gurur verici olduğunu belirterek, “Sağlıklı bir şekilde insanların hayallerini gerçekleştirmek ve sağlıkta devrim yapmayı planlıyoruz” dedi.

 

Kenevir ve bor madeniyle ürünler yapan Medirevo Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Hamaratlar, “Kenevir ve boru çaya kahveye, tüm beslenme desteklerine vitaminlere, tüm kozmetik, deterjan ve içilebilir yağlara ekleyen dünyada ilk şirketiz” dedi. 
ADANA’DA ETKİNLİĞE KATILDI
Kişisel bakım, temizlik, kozmetik, beslenme destek gruplarında  doğrudan satış yapan Medirevo’nun Adana Şirinpark Otel’deki etkinliğine katılan Medirevo Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Hamaratlar, dünyadaki bor rezervlerinin yüzde 74’ünün Türkiye’de olduğunu belirterek, “Ülkemizde bir bor efsanesi var. Bor madeniyle ilgili yıllarca Ulusal Bor Enstitüsü ile devlet büyüklerimiz çok ciddi araştırmalar yaptı, harika ürünler ortaya çıkardılar. Tarihte adı geçen birinci ürün kenevirdir. Arpa, buğday, zeytin ve kenevir. Biz keneviri dünyada ilk kez çaya, kahveye, tüm vitaminlere, tüm deterjan ve içilebilir yağlara ekleyen ilk ve tek şirketiz. Bor madenini ayrıştırıp hammadde çıkaran bir şirketiz” diye konuştu.  
BAHÇECİ: DÜNYADA İLKLERE İMZA ATTIK
Medirevo Kurucu Uzmanı Seval Bugay Bahçeci de dünyada ilklere imza attıklarını söyledi. Bahçeci, “Medirevo dünyaya açılıyor. Almanya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Azerbaycan gibi bir çok ülkede faaliyet göstermekteyiz. Medirevo’nun uluslararası alana taşınması çok önemlidir” dedi. 
DOĞANAY: HEDEFİMİZ SAĞLIKTA DEVRİM YAPMAK 
Kurucu Uzman Elif Doğanay ise doğrudan satış sektörü içerisinde dünyada 5 bine yakın firma varken ilkleri Medirevo olarak yaşatmanın gurur verici olduğunu belirterek, “Sağlıklı bir şekilde insanların hayallerini gerçekleştirmek ve sağlıkta devrim yapmayı planlıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.