Muhteşem düğün!

GÜNDEM 26.07.2020 - 18:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2204+ kez okundu.
 

Muhteşem düğün!

  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana il eski yöneticisi, işadamı Sait Doğan’ın kızı Neslihan Doğan, İngilizce öğretmeni Ali Albaz ile Uptown’da muhteşem bir törenle dünya evine girdi.  Gelin Neslihan Doğan, babası Sait Doğan’la el ele düğün salonuna girdi.  Nikahı Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin kıydı. Gelin ve damadın şahitliklerini Adana Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Serdar Seyhan, Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Başmüdürü Ali Önal, Ersin Albaz ve Lütfü Özgür yaptı.  Başkan Çetin, gelin ve damada bir ömür boyu mutluluk diledi. Sait Doğan ve eşi Hayriye Doğan ile damadın babası Yüksel Albaz ve annesi Fatma Albaz, düğüne gelenlerle tek tek ilgilenerek teşekkür etti.  Neslihan Doğan ile Ali Albaz’ın nişan yüzüklerini CHP Adana milletvekili Orhan Sümer takmıştı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana il eski yöneticisi, işadamı Sait Doğan’ın kızı Neslihan Doğan, İngilizce öğretmeni Ali Albaz ile Uptown’da muhteşem bir törenle dünya evine girdi. 
Gelin Neslihan Doğan, babası Sait Doğan’la el ele düğün salonuna girdi. 
Nikahı Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin kıydı. Gelin ve damadın şahitliklerini Adana Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Serdar Seyhan, Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Başmüdürü Ali Önal, Ersin Albaz ve Lütfü Özgür yaptı. 
Başkan Çetin, gelin ve damada bir ömür boyu mutluluk diledi. Sait Doğan ve eşi Hayriye Doğan ile damadın babası Yüksel Albaz ve annesi Fatma Albaz, düğüne gelenlerle tek tek ilgilenerek teşekkür etti. 
Neslihan Doğan ile Ali Albaz’ın nişan yüzüklerini CHP Adana milletvekili Orhan Sümer takmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.