Mutluluklar çoğalır ve çoğaldıkça bayram olur

GÜNDEM 30.07.2020 - 10:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2430+ kez okundu.
 

Mutluluklar çoğalır ve çoğaldıkça bayram olur

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Kurban Bayramı’nı yayınladığı bir mesajla kutladı. CHP’li Bulut’un Kurban Bayramı Mesajı:
  Bir Kurban Bayramı’nı daha hep birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyiz. Milletimizi ortak duygularda buluşturan bayramlar, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, yardımlaşmamızı ve dayanışma artıran kutsal günlerdir.  Nefretin yerini sevgiye bıraktığı, dargınların barıştığı, acı ve kederin paylaşıldığı bayramların özünde, dayanışma, hoşgörü, barış ve mutluluk vardır. Bu bayramda da bölgemizde ve ülkemizde yaşanan acı olayların son bulduğu, gözyaşının yerini sevince bıraktığı, işsizliğin, yoksulluğun, baskıların ve yasakların son bulduğu, demokrasiyi, adaleti ve barışı büyüten bir ülke ve dünya özlemimizi yineliyorum. Covid 19 salgını nedeniyle sağlımız ve sevdiklerimizin sağlığı için sosyal mesafeye dikkat edeceğimiz Kurban Bayramı’nın tüm halkımıza sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Kurban Bayramının bütün sıkıntılara rağmen umut getirmesini diliyor, Adanalı hemşerilerimin ve milletimizin Kurban Bayramı’nı kutluyorum.  
CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Kurban Bayramı’nı yayınladığı bir mesajla kutladı. CHP’li Bulut’un Kurban Bayramı Mesajı:

 

Bir Kurban Bayramı’nı daha hep birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyiz.

Milletimizi ortak duygularda buluşturan bayramlar, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, yardımlaşmamızı ve dayanışma artıran kutsal günlerdir. 

Nefretin yerini sevgiye bıraktığı, dargınların barıştığı, acı ve kederin paylaşıldığı bayramların özünde, dayanışma, hoşgörü, barış ve mutluluk vardır.

Bu bayramda da bölgemizde ve ülkemizde yaşanan acı olayların son bulduğu, gözyaşının yerini sevince bıraktığı, işsizliğin, yoksulluğun, baskıların ve yasakların son bulduğu, demokrasiyi, adaleti ve barışı büyüten bir ülke ve dünya özlemimizi yineliyorum.

Covid 19 salgını nedeniyle sağlımız ve sevdiklerimizin sağlığı için sosyal mesafeye dikkat edeceğimiz Kurban Bayramı’nın tüm halkımıza sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.

Kurban Bayramının bütün sıkıntılara rağmen umut getirmesini diliyor, Adanalı hemşerilerimin ve milletimizin Kurban Bayramı’nı kutluyorum.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.