NEW BALANCE SPOR GİYİM TEKSTİL KOLEKSİYONUNDA %40 İNDİRİM

13.01.2018 - 08:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1743+ kez okundu.
 

NEW BALANCE SPOR GİYİM TEKSTİL KOLEKSİYONUNDA %40 İNDİRİM

        İkonik modelleri ve şık tasarımları ile New Balance, spor giyim tekstil koleksiyonunda geçerli %40 indirim sunuyor   Sporcu performansını maksimuma taşıyan ürünler sunan ve günlük hayatta rahatlığı ve konforu benimseyenlerin tercih ettiği New Balance, spor giyim tekstil koleksiyonunda geçerli %40 indirim fırsatı sunuyor.    Modayı stiline yansıtan spor giyim tutkunları, New Balance’ın yeni yılın ilk indirimi ile alışveriş heyecanı yaşıyor.   Bütün spor giyim modellerinde geçerli %40 oranunda indirim fırsatı yıl New Balance mağazalarında moda tutkunlarını ve sporseverleri bekliyor.     http://www.newbalance.com.tr/ https://www.facebook.com/newbalancetr/ https://www.instagram.com/newbalancetr/ https://twitter.com/NewBalanceTR/                                


 

 

 

 

İkonik modelleri ve şık tasarımları ile New Balance, spor giyim tekstil koleksiyonunda geçerli %40 indirim sunuyor

 

Sporcu performansını maksimuma taşıyan ürünler sunan ve günlük hayatta rahatlığı ve konforu benimseyenlerin tercih ettiği New Balance, spor giyim tekstil koleksiyonunda geçerli %40 indirim fırsatı sunuyor. 

 

Modayı stiline yansıtan spor giyim tutkunları, New Balance’ın yeni yılın ilk indirimi ile alışveriş heyecanı yaşıyor.

 

Bütün spor giyim modellerinde geçerli %40 oranunda indirim fırsatı yıl New Balance mağazalarında moda tutkunlarını ve sporseverleri bekliyor.

 

 

http://www.newbalance.com.tr/

https://www.facebook.com/newbalancetr/

https://www.instagram.com/newbalancetr/

https://twitter.com/NewBalanceTR/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.